Hansgrohe badkamers

plezier met efficiënt watergebruik

Van zonne-energie tot afvalmanagement, waterrecycling, warmteterugwinning of ´groene´ informatietechnologie - Hansgrohe neemt haar taak en verantwoording als het om milieubescherming gaat zeer serieus en zet hier steeds nieuwe standaards in. Als één van de eerste sanitairfabrikanten zet Hansgrohe zich in bij de ontwikkeling van nieuwe producten en het verbeteren van fabricageprocessen met nieuwe energie en zorgzame omgang met het milieu. Niet voor niets zijn de onderneming en haar producten meermaals onderscheiden, onder andere met de milieuprijs van de deelstaat Baden-Württemberg. "Hansgrohe speelt op dit gebied een leidende rol", aldus Siegfried Gänßlen, Voorzitter Raad van Bestuur Hansgrohe AG.

Als het gaat om het beter benutten van water, zowel ecologisch als economisch, zet de douche- en kranenspecialist haar innovatiekracht en leiderschap in om nieuwe en vooruitstrevende oplossingen te vinden. "Genieten en het beter benutten van water, is al zeer
lange tijd onze doelstelling", vertelt Siegfried Gänßlen. "Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de mensen bewust te maken van het feit hoe kostbaar en belangrijk water is".

Milieutechnieken: EcoSmart
Met de Hansgrohe EcoSmart technologie bespaart men, dankzij de speciale doorstroom-begrenzer en de daarop afgestelde straalschijf, tot zo´n 50% water tijdens het douchen. De Raindance AIR EcoSmart hoofd- en handdouches geven maximaal 9,5 liter water per minuut. Dankzij de AIR Power technologie wordt in de douchekop het water met lucht vermengd. Zo ontstaat een krachtige straal, maar met volle, zachte regendruppels die het lichaam omhullen. Op 1 liter water wordt 3 liter lucht vermengd, wat resulteert in 4 liter doucheplezier. Omdat er zo minder water verwarmd hoeft te worden, helpt de slimme techniek van Hansgrohe elke dag water en energie te besparen, zonder dat er op het douchecomfort bespaard wordt.


Ruim assortiment geeft keuzevrijheid
Naast het reguliere douche en kranenprogramma van Hansgrohe, zijn er ook de besparende EcoSmart varianten van bijvoorbeeld de Raindance AIR Showerpipes en de Raindance E en S handdouches in diverse diameter. In het Croma 100 programma kunt u kiezen voor de EcoSmart uitvoering van de Croma 100 Showerpipe, de Croma 160 hoofddouche en de diverse varianten van de Croma 100 handdouches. Bovenaan in het EcoSmart assortiment staan met slechts 6 liter per minuut de Crometta 85 Green hoofd- en handdouches. Deze flinke besparing wordt mogelijk gemaakt door de zogenaamde precisie-O-ring, die flexibel op de druk van het water reageert. Is de druk hoog, dan verkleint de ring de doorstroomopening, bij geringe druk vergroot deze weer en houdt zo de waterdoorstroom op een constant niveau.

"Onze producten zullen het bewustzijn over de waarde van water verhogen", aldus Siegfried Gänßlen, "dit kan echter alleen, als de vorm en functie van een product perfect zijn en tegelijkertijd een emotionele meerwaarde creëren, zodat water op de huid een belevenis wordt".

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Douchekoppen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist