MGS badkamerkranen

Nieuwe kleuren an afwerkingen

Dit jaar heeft MGS een complete badkamer lijn in mat zwart ontwikkeld. Door de toepassing van het PVD (Physical Vapour Deposition) proces. De massief stalen kraandelen worden hierbij in een cabine geplaatst en onder druk gebombardeerd door microscopisch kleine deeltjes zodat er een zeer harde beschermende laag ontstaat.

Naast de zwarte afwerking heeft MGS op de Salone del Mobile 2016 ook de nieuwe kleuren koper, goud en messing gepresenteerd. Compleet in lijn met de huidige trend.

De MB519 is de nieuwe vrijstaande Badkraan van MGS. Door de toepassing van een High Volume cartridge is deze massief stalen badkraan uitermate geschikt voor het snel of eigenlijk normaal vullen van een vrijstaand bad.

Ook is er een uitbreiding met verschillende plafonddouches waaronder de SO623 die compleet is uitgerust met regen- , waterval- en spray douche. Verder is deze versie uitgerust met chroomtherapie waardoor douchen ook nog een rustgevende werking op het lichaam heeft.

Alle kranen van MGS zijn van massief RVS. Door het materiaal, het speciale verwerkingsproces in combinatie met verfijnde Italiaanse vormgeving, technische finesse en functionaliteit weet MGS ten alle tijden kranen met een eigen identiteit te ontwerpen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist