Grohe badkamerkranen

Quadra


De minimalistische badkamerseries van Grohe krijgen er een broertje bij met de naam Quadra. De nieuwe eengreepsserie heeft een volledig programma voor de badkamer en is tot in het uiterste minimalistisch vormgegeven. Uiteraard gaat deze vormgeving hand in hand met de GROHE technieken. De Quadra is namelijk onder andere voorzien van de GROHE SilkMove® technologie die een soepele bediening garandeert.


De nieuwe Quadra-serie is een stijlvolle uitbreiding op de bestaande minimalistische series van de sanitairfabrikant, zoals Allure, Lineare, Concetto en Essence. Zo heeft de Quadra een volledig geïntegreerde mousseur en is de rechthoekige greep door de opening ergonomisch en eenvoudig bedienbaar. De vierkante basis is in lijn met de greep en zorgt voor een naadloze overgang naar de wastafel. Het gestroomlijnde ontwerp is dus perfect in balans. De subtiele rondingen maken het minimalistische ontwerp bovendien heel levendig.

Verkrijgbaarheid
De Quadra is verkrijgbaar als:
- wastafelmengkraan
- wastafelmengkraan voor opzetwastafel
- opbouwdeel tweegats wandmengkraan
- inbouwhuis voor tweegats mengkraan
- opbouwdeel badmengkraan met omstel
- opbouwdeel douchemengkraan zonder omstel
- douchemengkraan
- badmengkraan

Kijk voor meer informatie op: www.grohe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamerkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist