Woonaccessoires voor de winter

om jouw woning gezellig in te richten

De winter komt er weer aan. Koud, guur en nat weer zorgen ervoor dat je liever binnen blijft. In deze donkere dagen is het extra belangrijk dat het binnen knus en gezellig is. Wil jij ook heerlijk genieten van de winter in huis? Check dan deze gave woonaccessoires van Sweetlivingshop.nl om je huis gezellig in te richten in de winter!

1. Letterbakken

Letterbakken zijn een gemakkelijke en gezellige woondecoratie. Je kunt ze opstapelen op de grond of ophangen aan de muur. Je kunt kiezen voor allerlei verschillende vormen en formaten. maar je kunt ook voor een uniforme uitstraling gaan. Kortom: met letterbakken ben je volledig vrij en kun je lekker afwisselen. Fotolijstjes, plantjes, lampjes en kaarsjes: je kunt deze decoratie helemaal naar eigen wens inrichten om een gezellige sfeer te creëren.

2. Riet en rotan

Riet en rotan hebben van nature een warme uitstraling. Net zo gek dat dit materiaal helemaal hip is deze winter! Rotan kun je met van alles combineren. Zo combineert rotan en riet meestal heel mooi met allerlei soorten kerstdecoraties. Ook hier heb je een ruime keus: niet alleen meubels, maar ook de meeste woonaccessoires zijn verkrijgbaar in een rotan uitvoering.

3. Glazen potten

Het is weer helemaal in de mode om je voorraden in glazen potten te doen. De potten worden trouwens niet alleen gebruikt voor dingen als suiker en noten. De laatste jaren worden ze ook veel gebruikt om kerstdecoraties in te stoppen of er bijvoorbeeld een mini-sneeuwlandschap in te maken. Glazen potten vormen dus een veelzijdige decoratie in de winter.

4. Steigerhout en bloemen

Steigerhout geeft in elk interieur meteen meer gezelligheid. Steigerhout is zwaar en robuust, maar heeft wel een natuurlijke uitstraling. Het laat zich gemakkelijk combineren met (kerst)decoraties. In de vroege winter en na de kerstdagen is het mooi om steigerhout te combineren met bloemen. Vooral in de donkere maanden, zoals januari en februari, geeft deze combinatie veel gezelligheid en sfeer in huis.

5. Kaarsen

De winter is natuurlijk hét seizoen om kaarsen neer te zetten. Het is mooi als je grote kaarsen met elkaar combineert op een plateau. Kleinere kaarsjes en waxinelichtjes kun je leuk presenteren in glaasjes of decoratieve houders. Maak van je huis een zee van sfeervol kaarslicht, zodat je nog extra kunt genieten van de gezelligheid in huis.

Juist in de winter verdient je interieur wat extra aandacht. De koude maanden zijn voor veel mensen alleen maar donker, somber en ze worden er neerslachtig van. Daarom is het zo belangrijk om met behulp van accessoires en decoraties de sfeer in huis wat op te vijzelen. Wie kan er nog neerslachtig zijn met zo’n heerlijke, gezellige wintersfeer in huis?

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist