Graham & Brown behang

Wie durft? Zoning!

Graham & Brown heeft een omvangrijke collectie behang en verf. Een collectie die uitnodigt om out of the box te denken. Er wordt gewerkt met klassieke en trendy levendige kleuren. De verf is duurzaam en zorgvuldig ontwikkeld om perfect te combineren met het Graham & Brown behang.

Echt een bijzonder effect creëren met verf? Pas dan zoning toe, waarbij je een deel van de wand voorziet van verf. Door zoning toe te passen geef je een bijzonder ruimtelijk effect aan de ruimte. Minimale investering in tijd en geld en een maximaal effect qua sfeer. Zo definieer je niet alleen verschillende zones of functies in huis, maar geef je het interieur ook persoonlijkheid.

Alle verf van Graham & Brown is verkrijgbaar in 4 afwerkingen: matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak. Er zijn er ook samples te bestellen om eerst thuis uit te proberen wat de juiste kleur is.

Ook met behang kun je zoning toepassen. De behangcollectie van Graham & Brown bevat uiteenlopende composities, dessins en kleuren om dit op een creatieve manier te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een baan in de breedte van het bed of de bank, die je door laat lopen op het plafond.

Paula Taylor, kleur- en trendspecialist bij Graham & Brown: "Nu we nog steeds veel thuiswerken, eisen we meer van ons interieur: kamers moeten multifunctioneel zijn. Gebruik donkere verftinten om architecturale kenmerken in een ruimte te benadrukken en afzonderlijke zones in de ruimte te accentueren. Door eenvoudigweg een hoek in de woon- of slaapkamer in een rijke tint te verven, kan een gezellige leeshoek ontstaan. Maar ook een wand deels behangen kan een ruimte definiëren. Dit kan worden gedaan om verschillende zones aan te duiden, zoals een eethoek in een gecombineerde keuken en eetruimte. Bij gebruik van verf en behang om een ​​ruimte in te delen, kan het gebruik van een tonaal kleurenpalet ervoor zorgen dat de kamer harmonieus blijft. Vermijd zoning in een al drukke ruimte, omdat dit gewoon rommelig en chaotisch zal worden. De muur moet het centrum van het belang zijn. Vergeet niet om plezier te hebben met de ruimte! Een open ruimte en een leeg canvas is een briljante kans om creatief te zijn.”

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist