Relaxen in een spa

Waarom is dit zo gezond?

In een spa hangen is heerlijk. Even ontspannen en weg uit de drukte van de dag. Een momentje voor jezelf. Een spa is daarnaast ook heel goed voor je. Waarom is een spa gezond? Wij leggen het je uit!

1. Mentaal ontspannen
We zijn steeds drukker. Overal wordt om onze aandacht gevraagd: advertenties, e-mails, berichten, je gezin en ga zo maar door. De hele dag ben je druk bezig. Een spa helpt je om mentaal te ontspannen. Even alles uit je hoofd zetten en relaxen. Het neemt de stress mee en laat je kalm en ontspannen voelen. Je kan er weer even tegenaan.

Door de mentale rust, is bewezen dat je ook een betere concentratie krijgt. Ideaal als je een drukke baan hebt.

2. Fysiek ontspannen
Na een werkdag heb je de hele dag in dezelfde houding gezeten. Na een wandeling in de kou ben je helemaal stijf en koud. Met flinke spierpijn voel jij je niet fijn. Ook je lichaam kan stress ervaren. Even lekker ontspannen in een spa doet dan wonderen. De warmte verlicht de spieren en de massage pads stimuleren de bloedsomloop en geven een fijn gevoel.

Wist je dat je twee keer langer leeft als je regelmatig gebruikt maakt van een spa?

3. Mooiere huid
De warmte van de spa zorgt ervoor dat je gaat zweten. Tegelijk wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Hierdoor worden de afvalstoffen uit je lichaam verwerkt. Het gevolg: een schone huid die weer straalt! Daarnaast gaan door de warmte je poriën open. Al het vuil zweet je er lekker uit.

4. Betere weerstand
Wist je dat je zelfs een betere weerstand krijgt van de spa? Je lichaam went aan de wisselende temperaturen waardoor je minder vatbaar bent voor de kou. Daarnaast kan je in de zomer beter tegen de hitte!

Kan jij niet wachten op een eigen spa aan te schaffen? Kijk op Fonteyn.nl voor het assortiment of laat je inspireren door verschillende spa’s.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Spa baden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist