VI-Spring bedden

Limited edition ontwerpen

Vi-Spring breidt de collectie deze zomer uit met twee nieuwe ‘limited edition' ontwerpen. De nieuwe bedden zijn slechts beperkt verkrijgbaar vanaf juli 2009 bij een aantal speciaalzaken, verspreid over heel Europa.

De Limited Edition Zirkona combineert zuivere lamswol, paardenhaar en katoen en biedt zo het allerbeste op het vlak van comfort en steun. Deze natuurlijke vullingen worden vervolgens vermengd met zachte, zijdeachtige bamboevezels. Deze staan bekend om hun antiallergene en antibacteriële eigenschappen. Bij de Zirkona worden ook twee luxekussens en een dubbelzijdige plaid geleverd. De Limited Edition Aragoni is opgevuld met paardenhaar, lamswol, katoen en kasjmier. Gecombineerd met de meer dan duizend veren in honingraatstructuur staat dit garant voor een perfecte nachtrust.

Beide ‘limited edition' bedden zijn verkrijgbaar met een bekleding in stoffen van topkwaliteit uit collecties van Verilin en Casamance, welke zonder meerprijs door Vi-Spring worden aageboden. Deze ‘limited edition' stoffen bieden een selectie van zacht fluweel en luxueus geweven linnen, in een breed assortiment van sterke eigentijdse aardekleuren zoals beige zandtinten, chocoladebruin en antracietgrijs. Bij beide ‘limited edition' ontwerpen kan gekozen uit twee beklede hoofdeinden, de Atlas of de Circe. Het resultaat is een stijlvolle creatie, die gemakkelijk aan elke slaapkamer aangepast kan worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vispring?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist