hülsta Multi-bed

de customizable slaapkamer van je dromen

Dat hülsta kwaliteitsvolle, mooie en functionele meubels maakt, is geen nieuws meer. Hun nieuwe MULTI-BED en MULTI-VIDRE lijnen passen perfect in dat rijtje. Zij completeren het kleerkastsysteem MULTI-FORMA, en maken het mogelijk om de slaapkamer van je dromen te bouwen. Alle slaapkamermeubelen uit de MULTI-serie kunnen namelijk met elkaar worden gecombineerd en bieden op die manier veel speelruimte voor eigen creativiteit.Custom comfort
Wat MULTI-FORMA heeft voorgedaan, volgt het gloednieuwe MULTI-BED: ook dit systeem biedt een grote keuze aan designs en uitvoeringen. Zo ontstaat de maximale keuze. Verschillende hoofdborden, gestoffeerde opzetstukken, talloze stof- en leervarianten, ... . Het bed is volledig customizable van top tot teen. En dankzij flexibele lighoogtes en optionele opbergruimte verenigt MULTI-BED ook nog eens comfort en functie. Je kan dus werkelijk je persoonlijke droombed creëren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist