Hästens

Grand Vividus

Hästens werkt samen met de wereldberoemde meesterontwerper Ferris Rafauli om een exclusieve samenwerking te lanceren – Grand Vividus, die een nieuw niveau van comfort, vakmanschap en luxe vertegenwoordigt, op basis van onze expertise die we hebben opgedaan sinds 1852. Rafauli, in de designwereld bekend om zijn innovatieve projecten en het creëren van luxe huizen voor elite-klanten over de hele wereld, liet zich inspireren door Hästens 'erfgoed en lange geschiedenis als bed- en zadelmakers om de Grand Vividus te creëren. Het resultaat is een continentaal bed dat een tijdloos en klassiek design combineert met de unieke stijl van Rafauli. De Grand Vividus straalt luxe, kwaliteit en design uit zonder compromissen om een kunstwerk voor de slaapkamer te worden. Volledig met de hand gebouwd door de meest gewaardeerde vakmensen van Hästens, in de productiefaciliteit in Köping, Zweden.

SEGRIJNLEDER
Deze rijk gestructureerde huid staat al eeuwenlang symbool voor het toppunt van verfijning en luxe. Rafauli heeft dit exclusieve leer nieuw leven ingeblazen door het te gebruiken op de hoeken en decoratieve handvatten.

GOUDEN MESSING DETAILS
Doet denken aan de gespen en studs op paardenzadels en onze afstamming als zadelmaker van het Zweedse koninklijke hof - Grand Vividus is versierd met een indrukwekkend naamplaatje. Alle leren details zijn ook met de hand beveiligd met gouden messing studs.

DE BEDSTOF
Grand Vividus is gemaakt van 100% ademend katoen en prachtig met de hand bekleed met een unieke geweven stof ontworpen door Ferris Rafauli, gebaseerd op Hästens iconische paardeninsignes, oorspronkelijk gemaakt in 1917.

NATUURLIJK GELOOID LEER
Hoogwaardig Europees leer dat is gelooid zonder chemicaliën en zorgvuldig is geverfd in vier unieke kleuren die door Ferris Rafauli zijn uitgekozen om te passen bij de meeste interieurkleuren. Het leer is met uiterste precisie gesneden en alle randen zijn gepolijst en gepolijst voor een ultragladde afwerking.

NUBUCK
De indrukwekkende solide basis is bekleed met nubuck in reliëf met een ruitpatroon. Elke mooie, doorlopende lengte doet denken aan een wereld van luxe reizen. Het nubuck is speciaal gemaakt en geverfd voor Grand Vividus in Rafauli's vier veelzijdige kleurkeuzes.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Slaapkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist