Waar gebruik jij je schuur voor?

6 inspirerende Idee├źn

Het hebben van een schuur is voor velen echt een waardevolle toevoeging tot de tuin en de woning. Want naast het feit dat je handige gereedschappen en hulpstukken zoals je ladder veilig en vertrouwd op kunt bergen (en laten we eerlijk zijn; wat kun je nu zonder ladder), geeft het je ook de mogelijkheid om zomaar een extra stukje woonruimte te creëren. Is het tijd om jouw schuur een (nieuwe) functie te geven? Dan doe je hier mooi wat inspiratie op!

1. Opbergruimte
Om te beginnen is de schuur natuurlijk ontzettend handig als opbergruimte. Naast onmisbare hulpstukken zoals gereedschap, een grasmaaier of je vouwladder (die klussen in en rondom huis toch echt een stuk makkelijker maakt) kun je ook andere grote en kleine materialen en apparaten veilig opbergen. Gebruik je tijdens de wintermaanden bijvoorbeeld een hometrainer, dan kun je deze tijdens de zomermaanden mooi in de schuur opbergen zodat deze in huis niet in de weg staat!

2. Werkruimte
Daarnaast is de schuur ook perfect voor de actieve klusser. Je kunt er je gereedschappen en hulpstukken zoals je vouwladder kwijt, maar kunt er ook ruimte vrijhouden om daadwerkelijk te werken. Zo is de schuur ideaal om tijdens de natte of koude maanden wat houtwerk te bewerken, planken te zagen, DIY projecten op te zetten en ga zo maar door. 

3. Kantoor
Werk je regelmatig of zelfs fulltime vanuit huis? Dan kun je jouw schuur omtoveren tot een waar thuiskantoor. Afhankelijk van de soort schuur die je hebt zou je eventueel wat kunnen (of willen) verbouwen door bijvoorbeeld ramen toe te voegen en de schuur een huiselijke sfeer te geven. Maar met wat creativiteit en een paar uurtjes werk heb je die schuur zo omgetoverd tot een mooi thuiskantoor. En waar kun je nu fijner werken dan met uitzicht op je eigen tuin? Heerlijk!

4. Speelruimte
Heb je kinderen in huis? Dan is de kans groot dat je ze af en toe met liefde en plezier buiten de deur laat spelen. De schuur is dan ook de ideale locatie om om te bouwen tot een geweldige speelruimte waar de kids heerlijk in kunnen ravotten. Een aantal grote manden met al het speelgoed, een lekker zacht kleed op de vloer of zelfs een heel overdekt klimrek: je kunt er werkelijk waar alle kanten mee op!

5. Gastenverblijf
Heb je een grote schuur of garage? Dan kun je deze omtoveren tot een waar gastenverblijf. Op deze manier kun je alle kamers in je woning optimaal benutten voor eigen gebruik, en kunnen eventuele gasten in een eigen ruimte slapen. In principe zijn zaken als een bed en eventueel een tafel en een bank al meer dan voldoende, maar wil je het echt groots aanpakken dan zou je zelfs een toilet en douche kunnen installeren!

6. Hobbyruimte
Heb jij of je partner een leuke hobby waar je wat ruimte voor nodig hebt? Dan kun je de schuur ook nog eens ombouwen tot hobbyruimte. Ideaal wanneer je een hobby hebt waar veel spullen bij komen kijken zoals bijvoorbeeld schilderen, of wanneer iemand in je huis ontzettend veel van muziek houdt. Op deze manier kun je de hobby in alle vrijheid, rust en ruimte onverstoord uitoefenen!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist