Een fietscomputer

Handig voor op vakantie

Bike Travel gaat over fietsvakanties op alle fietsen en de ervaring die dat met zich mee brengt. De auto gaat te snel, lopend gaat te langzaam maar met de fiets ga je grenzen over terwijl je kan genieten van alle aspecten.
Als je reist met de fiets kom je op plaatsen waar geen auto, trein of vliegtuig kan komen. Je kunt ervoor kiezen om op de algemene weg te rijden of juist de binnendoorwegen te pakken waardoor je nog meer mee krijgt. Vooral als je naar het buitenland gaat is het handig om door de steden te reizen, aangezien je zelf je vervoer bent.

Een aantal items zijn handig voor je fietstocht. Een fietscomputer mag haast niet ontbreken. De Garmin Edge en Forerunner series zijn hiervoor ideaal. Bluetooth draadloze oordopjes zijn ook handig zodat je geen last hebt van draden. Fijne fietskleding en een goede lichte rugzak voor al je benodigheden is ook zeker een aanrader.

Op welke fiets je gaat fietsen kan een behoorlijk verschil maken. Dit is ook afhankelijk van de soort reis die je wil maken. Zorg ervoor dat je een fiets hebt die bij jou past. Een aantal merken voor een korte fietstocht zijn Popal, B-Twin, Giant, Batavus, Trek, Gazelle, Koga, Stella en Sparta. Ben je op zoek naar een racefiets voor langere afstanden dan zijn Pinarello, Colnago, Trek, Specialized, Cervelo, Canyon en Decathlon B-twin goede keuzes.
Fietsvakanties zijn net zoals andere vakanties te boeken. Zo weet je zeker dat je een mooie route hebt op weg naar je bestemming.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist