Batterij opladers van GP Batteries

Portable Solar Charger


Oplaadbare batterijen zijn door het intensieve hergebruik al vele malen milieuvriendelijker dan wegwerpbatterijen. Met de Portable Solar Charger van GP Batteries wordt aan die milieuvriendelijkheid een extra dimensie toegevoegd. De compacte, duurzame en lichtgewicht oplader voor batterijen werkt namelijk op zonne-energie. Binnen enkele uren zijn twee AAA-batterijen (mini-penlites) dankzij de gratis kracht van de zon weer geheel klaar voor gebruik.

 

 

Voor veel dagelijks gebruikte apparaten – zoals MP3-spelers, PDA’s, draadloze muizen, toetsenborden en afstandsbedieningen – leveren batterijen de noodzakelijke energie. Omdat de apparatuur meestal intensief wordt gebruikt, is de vraag naar nieuwe energie groot. Dan is het handig, goedkoop én milieuvriendelijk om niet afhankelijk te zijn van zware adapters en het stopcontact, maar om op elke gewenste plek de batterijen weer te kunnen opladen. De Portable Solar Charger biedt die mogelijkheid.

 

Schone energie

Gemiddeld schijnt de zon in Nederland 4,3 uur per dag, en in de zomer zelfs 6,5 uur. Dat is al genoeg om twee AAA-batterijen weer geheel op te laden. Door namelijk gebruik te maken van een klein zonnepaneel met filmtechnologie, heeft fabrikant GP Batteries een nieuwe stap gezet in de dagelijkse toepassing van zonne-energie. Behalve de zon – en die gaat nog altijd dagelijks voor niets op – is er geen andere energie nodig om de batterijen weer op kracht te brengen. Daardoor hoeft de apparatuur alleen nog maar gebruik te maken van geheel milieuvriendelijke, schone en gratis energie.

De Portable Solar Charger weegt vrijwel niets en is door zijn compacte vormgeving makkelijk mee te nemen. Zo kan hij bijvoorbeeld op de camping of zelfs onderweg in de auto of de trein zijn werk doen. Een kleine LED-indicator laat zien of de batterijen worden opgeladen.

 

Nieuwe generatie batterijen

Met de bijgeleverde ReCyko+-batterijen van GP Batteries wordt het gebruik van de Portable Solar Charger nog aantrekkelijker. Deze nieuwe generatie batterijen combineert de voordelen van wegwerpbatterijen (alkaline) en oplaadbare batterijen met elkaar. De batterijen zijn na aanschaf meteen klaar voor gebruik en zijn tot 1.000 keer te herladen.

Dankzij de lage zelfontlading gaan ReCyko+-batterijen in apparaten met een laag stroomverbruik minstens zo lang mee als wegwerpbatterijen. In apparaten met een hoog stroomverbruik is de levensduur van ReCyko+-batterijen zelfs tot vier keer langer.


Kijk voor meer informatie op: www.gpsolar.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist