Kunststof kozijnen

Het gezicht van uw huis

Kozijnen, deuren, dakkapellen, tuindeuren, schuifpuien etc. zijn bepalend voor het aangezicht van uw woning. Een visitekaartje die een huis wel of niet aantrekkelijk maakt, maar ook het leefcomfort voor een groot deel bepaalt. Kunststof kozijnen bieden u met zekerheid het optimale resultaat, als het gaat om het “gezicht” van uw woning. Of het nu gaat om nieuwbouw of het vervangen van uw huidige kozijnen, in elke situatie kan een optimaal resultaat worden behaald.

Een prettig gevoel
Alleen in uw huis bent u thuis. Daar komt u tot rust. Als er even niets moet en de hectiek van de buitenwereld aan u voorbij gaat. Kunststof kozijnen zorgen daarbij voor licht, warmte, veiligheid en rust in huis. Of het nu zomer of winter is, dag of nacht. U geniet thuis van alle voordelen die kunststof kozijnen hebben: ongekende veiligheid, maximale warmte- en geluidsisolatie en een lange levensduur.

Veiligheid
Kunststof kozijnen hebben een uitstekende inbraakveiligheid. De kozijnen zijn gemaakt van splintervrij PVC, hebben een sterk stalen binnenwerk en ze zijn voorzien van meerpuntsvergrendeling.
De inbraakwerende kwaliteit is gegarandeerd goed, dat geldt ook voor het hang- en sluitwerk zoals scharnieren, krukjes, deurklinken en sloten. Er zijn de laatste jaren veel producten ontwikkeld die bijdragen aan een veilig huis: deuren voorzien van kerntrek beveiligde deurschild of deurcilinder SKG***|, alle draai(kiep)ramen en deuren zijn uitgevoerd met Politiekeurmerk Veilig wonen, twinlock (kierstand) op deuren monteren, zodat u eerst kan zien (en horen) wie er voor de deur staat.

Kortom: kiest u voor veiligheid, dan kiest u voor kunststof kozijnen!

De nieuwe generatie kozijnen
HVL kozijnen met het nieuwe hoekdesign roepen herinneringen op aan lang vervlogen tijden. Dit design lijkt sprekend op de houten kozijnen; met een rechte hoekverbinding. En de buitenkant is  niet te onderscheiden van een houten kozijn met alle voordelen van een kunststof kozijn. Zeker wanneer u de natuurgetrouwe nerfstructuur ziet. De voordelen zullen u overtuigen dat er niets boven kunststof gaat. De levensduur is vele malen langer en u hoeft deze kozijnen nooit te schilderen, kortom u zult er jarenlang plezier van hebben!

Kleur
De kunststof kozijnen kunnen afgewerkt worden in maar liefst 125 verschillende kleuren, met matte folie of nerfstructuur. Het is zelfs mogelijk om de binnenzijde een andere kleur te geven dan de buitenzijde. Net zoals de kleur van een das een maatpak kan maken of kraken, kan de kleur van uw kozijnen uw huis een volledig andere uitstraling bieden. U staat dus best even stil bij deze keuze!

Dit artikel is tot stand gekomen dankzij: Laan Kozijnen

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kozijnen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist