Villeroy & Boch servies

La Boule pure beige

Een zevendelig stapelbaar servies gecombineerd met iconisch design; La Boule van Villeroy & Boch is een blikvanger op tafel en in het interieur. Het bijzondere designobject, dat 50 jaar geleden is ontworpen, vernieuwt nogmaals met het decor pure beige. Voor de nieuwe look liet Villeroy & Boch zich inspireren door de natuur, met zachte beigetinten en ronde vormen. La Boule pure beige is daarmee een echte tijdloze klassieker. 

 

La Boule is een compact tafelservies van Premium Porselein voor twee personen en bestaat uit twee kommen, twee diepe borden, twee platte borden en een serveerbord dat je zo kunt stapelen dat het een mooi designobject vormt. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een mooi cadeau om weg te geven.

Over Villeroy & Boch
Villeroy & Boch is een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat al sinds 1748 voor innovatie, traditie en design. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer and Wellness en Dining & Lifestyle van een kwaliteit die een gerenommeerd internationaal lifestylemerk betaamt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist