Villeroy & Boch koffiekoppen en –schotels

NewWave Caffè Cities of the world

Na de succesvolle introductie van de collectie NewWave Caffè Cities of Europe gaat de reis verder. Villeroy & Boch neemt je met de koffiekoppen en –schotels van NewWave Caffè Cities of the world mee naar vier metropolen op vier continenten. Nip aan je koffiekop, proef de sfeer van New York, Tokyo, Rio de Janeiro en Sydney en bewonder het karakteristieke decor van de steden. Jouw wereldreis begint bij een slok koffie!
De vier wereldsteden op de koffiekoppen en -schotels van NewWave Caffè Cities of the world hebben ieder hun eigen karakter, lifestyle en sfeer. Villeroy & Boch heeft deze eigenschappen vertaald naar een design en kleur die past bij de stad.

New-York
De gele kleur van het decor is exact de gele kleur van de traditionele taxi’s in deze stad (en is hiervoor speciaal ontwikkeld). Naast een taxi ontbreken ook het vrijheidsbeeld en de Empire State Building niet in het design.

Tokyo
De kleur van Tokyo is rood. Kersenbloesems, de Tokyo Sky Tree en een kimono in het decor zorgen ervoor dat je slechts één kop koffie bent verwijderd van deze bruisende metropool.

Sydney
Ook Sydney heeft een aantal karakteristieke bezienswaardigheden. Te beginnen met de bekendste wijk, Kirribilli, die in de directe omgeving ligt van de Harbour Bridge en de Opera. Deze iconen zijn terug te vinden in het design, samen met een strandwacht van het populaire Bondi Beach. De kleur die bij Sydney past? Blauw!

Rio de Janeiro
Voor deze stad is gekozen voor de kleur groen die staat voor de vele groene zones die zich in Rio bevinden. Ook de swingende promenade en het Cristo Redentor beeld komen terug in het design van Rio de Janeiro. Niet aanwezig bij het WK in 2014 of de Olympische Spelen in 2016? Met de NewWave Caffè Rio de Janeiro mokken, ben je er toch een beetje bij.

Op de bijpassende koffieschotels staan de plattegronden van de desbetreffende steden.

Collectors item
De koffiekoppen en –mokken van NewWave Caffè Cities of the world zijn met hun opvallende design een echt collector items. De speciale gift boxen voor de mokken maken het nog leuker om ze ook te cadeau te geven. Alle items uit de collectie zijn van Premium Porcelain en zowel magnetron als vaatwasser bestendig.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist