Bredemeijer theepot

Duet® Bella Ronde

De Duet® Bella Ronde is misschien wel de populairste theepot binnen de Bredemeijer-collectie. De bekende ronde vorm is al jaren een graag geziene gast op vele keukentafels. Dit jaar lanceert Bredemeijer twee nieuwe kleuren van Nederlands favoriete theepot: glanzend warm wit en mat taupe. Met de Bella Ronde in de kleur taupe zet Bredemeijer een trend op theegebied neer. De kleur isin veel interieurs op muren en in stoffen te vinden. De matte afwerking geeft de pot een moderne uitstraling. Een tijdloze kleur op een tijdloos model theepot kon niet aan de collectie ontbreken. Daarom is de Bella Ronde er nu ook in een warme witte kleur. Dankzij de glanzende finish vlekt thee
niet op de witte lak.

Beide modellen zijn voorzien van grote knoppen, wat de theepot een speelse uitstraling geeft. De nieuwe theepotten hebben een inhoud van 1,2 liter maat. Net als alle andere modellen in de Bella Ronde serie hebben ze een dubbele wand, waardoor thee langer warm en op smaak blijft. De ergonomische handgreep en speciaal gevormde tuit zorgen voor optimaal schenkgemak.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist