Miele greeploze keukenapparatuur

ArtLine

Keuken en woonkamer lopen vaak in elkaar over en dat vraagt om een duidelijke stijl. Bij voorkeur ingetogen, met een rechte belijning en greeploos, want de nadruk op afzonderlijke elementen verstoort de blik op het geheel. Met de nieuwe serie inbouwapparatuur ArtLine sluit Miele aan op deze trend. Alle apparaten zijn uitgevoerd zonder handgrepen, kunnen in één vlak in de meubelfronten worden verwerkt en vormen zo een eigen interpretatie van het begrip 'volledige integratie van apparaten' – naar keuze in de nieuwe kleur grafietgrijs, in briljantwit of obsidiaanzwart.

Het design van ArtLine wordt gekenmerkt door geheel vlakke glazen fronten en geïntegreerde displays. De ArtLine-serie beslaat diverse producten, zodat er voldoende greeploze apparaten zijn om een complete keuken mee in te richten. Tot het portfolio behoren ovens, stoomovens met ovenfunctie (voor inbouwnissen van 45 en 60 centimeter) en ovens met magnetronfunctie. Naast deze apparaten zijn er ook een koffieautomaat, kookplaten, een warmhoudlade, een vacumeerlade, een wijnkast, diverse koel-/vriesapparaten en afwasautomaten met Knock2open-technologie – allemaal greeploze varianten uit het huidige programma van Miele. Dan zijn er ook nog verschillende afzuigkappen die in uitgeschakelde toestand onopvallend schuilgaan achter meubelfronten.

“Met ArtLine hebben we een symbiose gecreëerd van keukenmeubelen en apparaten, eenvoud en elegantie gaan hand in hand,” aldus Joni Strik, productmanager bij Miele Nederland. Gevoegd bij de al bekende series ContourLine en PureLine in de hun kleur- en uitvoeringsvarianten, ontstaat er een groot assortiment apparatuur waarmee Miele-klanten hun keuken naar persoonlijke voorkeur uniek kunnen samenstellen. “Daarmee biedt Miele voor elk individueel keukenontwerp altijd de optimale integratie,” besluit Strik.De modellen van ArtLine zijn technisch gebaseerd op de huidige inbouwapparaten van de Miele-generatie 6000, met één groot verschil. De functie van de handgreep van het apparaat is overgenomen door een sensor in het bedieningspaneel (Touch2open). Als de sensor wordt aangeraakt, wordt de gesloten deur motorisch ontgrendeld, komt langzaam omlaag en wordt gedempt in de eindpositie gebracht – een betere benadering van een oven bestaat niet. De ArtLine-modellen zijn er in twee varianten: de instapmodellen zijn apparaten met aansturing via DirectSensor, terwijl de topmodellen voorzien zijn van een M Touch-display, dat in het gebruik doet denken aan een smartphone en start met een handige zoekfunctie voor automatische programma's. Op geen van beide varianten is een knop te vinden.

De ArtLine-inbouwapparaten biedt Miele aan in de kleuren briljantwit, obsidiaanzwart en, geheel nieuw, ook in grafietgrijs. De nieuwe kleur ademt purisme en elegantie uit, voegt zich naar uiteenlopende keukenontwerpen, maar komt het beste tot zijn recht in een donker en koel vormgegeven inrichting. In Nederland is de ArtLine-serie inbouwapparaten tot en met februari 2017 exclusief verkrijgbaar bij alle Miele Kitchen Experience Partners.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist