LG’S NIEUWSTE KOELKAST

VERBETERT CULINAIRE LEVEN

LG Electronics (LG) introduceert zijn  nieuwste Centum System koel-vriescombinatie met DoorCooling™. Dankzij het efficiënte en duurzame karakter en de vele koeltechnieken steekt deze innovatieve koelkast boven zijn soortgenoten uit. Vanwege de Centum System-technologie is deze geavanceerde koelkast een geschikte keuze voor consumenten die op zoek zijn naar een koelkast met lange levensduur. De koel-vriescombinatie verhoogt de houdbaarheidsstandaard van verse producten, zoals groenten en fruit. Zo geniet de consument nog langer van verse producten.

Energiebesparing
Een onmisbaar onderdeel van de koelkast is LG’s Inverter Linear Compressor. Deze maakt de koelkast nóg energiezuiniger dan een conventionele zuigercompressor; maar liefst 32 procent efficiënter.1 In combinatie met andere geavanceerde functies daalt het energieverbruik van de koelkast drastisch waardoor deze het A+++-label -40 procent heeft. Dit betekent dat de koelkast maar liefst 40 procent minder energie gebruikt dan een model met een A+++-energielabel. Zo wordt besparen op de energierekening wel heel gemakkelijk!

Door de geavanceerde Inverter Linear Compressor is de koelkast de eerste met een garantie van maar liefst 20 jaar.2 Langdurige producttesten laten zien dat de Centum System-koelkast minder snel slijtage ondervindt door dagelijks gebruik en daarbij 25 procent minder geluid produceert.3 Extra onderzoek toont aan dat de kerntechnologie ongeveer 20 jaar meegaat.4

Langer knapperig en vers
De samenwerking tussen de Linear Cooling™ en de DoorCooling+™, waarbij ook de deur gekoeld wordt, zorgt voor een optimaal klimaat om je producten te bewaren. Hiermee blijft je eten langer vers en behoudt het de originele kleur, textuur, smaak en geur. Zo hoef je minder snel producten weg te gooien en bespaar je op de boodschappen. De Linear Cooling™, ondersteund door de Inverter Linear Compressor, houdt controle over de temperatuur in de koelkast – essentieel voor het behouden van de versheid. De temperatuur fluctueert niet meer dan ±0.5˚C. Tegelijkertijd blaast de DoorCooling+™ koude lucht van bovenaf. Dit draagt bij aan de constante temperatuur, ook in de gebieden die moeilijker te koelen zijn, zoals de gedeeltes in de deur. De Fresh Balancer™ houdt vocht op dezelfde plek terwijl bewegende regelaars de optimale vochtigheid handhaven voor groente en fruit. De Fresh Converter – een lade die jou de juiste temperatuur laat kiezen voor het opslaan van zowel vis, vlees als groenten – kan op drie verschillen temperaturen worden ingesteld. Zo creëer je de optimale omstandigheden voor elk soort product.5

Besturing op afstand
Om aan alle wensen te voldoen is ook de SmartThinQ™-technologie toegevoegd, evenals een 2-staps opvouwbare plank en een ingebouwd wijnrek voor vijf flessen wijn. Dankzij de SmartThinQ™-technologie kan de koelkast op afstand geregeld worden. Met de 2-staps opvouwbare plank kun je genoeg ruimte creëren voor eten, pannen en andere omvangrijke items. De Zero Clearance-techniek maakt het mogelijk om lades helemaal te openen tot 90 graden, zodat je er eenvoudig bij kan. Ook het ruime diepvriesgedeelte verhoogt het gebruikersgemak, dankzij de vergrote opslagcapaciteit. Qua design heeft de Centum System-koelvriescombi een slank en minimalistisch ontwerp met elegante lijnen en subtiel materiaalgebruik. Tot slot geeft het zachte LED Panel verlichting het onderste vriesgedeelte een luxueuze uitstraling.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist