LG Instaview Door-in-Door koelkast

Moderne nieuwkomer in de keuken

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: twee keer kloppen en zien wat er in de koelkast ligt. Na het kloppen op de glazen deur van de nieuwe Instaview Door-in-Door koelkast zie je meteen wat er in huis is, zonder de deur te hoeven openen. Naast deze nieuwe technologie is de koelkast voorzien van Door-in-Door, waarmee je eenvoudig en snel bij je favoriete producten kunt. De koelkast is ruim en biedt alle voordelen van een Amerikaanse koelkast, maar is tegelijkertijd verfijnd en heeft een hypermodern design. De vele slimme extra’s en gebruiksgemakken zorgen ervoor dat eten langer vers blijft en je energie bespaart.

Knock, knock. What’s there?
Waar we de meeste luxe koelkasten kennen van hun grote deuren met ijsdispensers, valt deze nieuwste aanwinst van LG direct op door de moderne glazen deur. Wanneer je twee keer op de glazen deur klopt, wordt de koelkast dankzij de Instaview technologie binnen enkele seconden van binnenuit verlicht en het glas doorzichtig. Zo zie je snel en gemakkelijk wat er in de koelkast ligt. Ideaal voor bijvoorbeeld een feestje of een hongerige baby op je arm en een echte eye-catcher. Naast het gemak van de knock-on feature, verspil je ook minder koude lucht wanneer je de koelkast minder vaak hoeft te openen om te kijken wat er in huis is.

Je favorieten binnen handbereik met Door-in-Door
Een ander gebruiksvriendelijk voordeel van de Instaview koelkast is het Door-in-Door systeem. Dit systeem gebruikt LG al enkele jaren succesvol in al haar Amerikaanse koelkasten en maakt het mogelijk om veelgebruikte producten snel en gemakkelijk uit de koelkast te halen, zonder de deur in zijn geheel te openen. Hierdoor kun je bepaalde producten voor dagelijks gebruik in de deur plaatsen, en hoef je niet de gehele koelkast te openen als je er snel iets uit wilt pakken. Zo pak je snel die fles wijn tijdens een etentje, eten voor de kinderen of een flesje water voordat je gaat sporten zonder de koelkastdeur helemaal te openen. Bijkomend voordeel: hierdoor ontsnapt er tot 41% minder koude lucht uit de koelkast. Zo wordt energie bespaard en blijft eten langer vers.

Het nieuwe model vervangt ook de bekende deurgrepen van de koelkast door onzichtbare knoppen en handige deurgreepjes aan de onderkant van de koelkastdeur. Dit geeft je een breder zicht op de inhoud van de koelkast en natuurlijk een extra moderne touch in de keuken.

Innovatieve features voor alledaagse behoeften
De LG Instaview Door-in-Door heeft alles wat je van een Amerikaanse koelkast mag verwachten, zoals een water- en ijsdispenser. Met een koelruimte van 405 liter en een vriesruimte van 196 liter heeft de koelkast voldoende ruimte om boodschappen voor een groot gezin of feest te bewaren. Maar er is meer. De koelkast is voorzien van een wijnrek en heeft twee vershoudlades met instelbare luchtvochtigheid waarin je producten kunt bewaren met specifiek bewaaradvies, zoals kaas, bepaalde wijnsoorten of andere verse producten.

Het Pure N Fresh-systeem zorgt voor voldoende frisse lucht en maakt een einde aan onfrisse geurtjes in de koelkast. Tegelijkertijd houdt het Most Balance Crisper™-systeem de luchtvochtigheid op het perfecte niveau en kun je met FRESH Balancer™ de groentelade met een schakelaar afsluiten om fruit en groente langer hygiënisch en vers te houden.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist