ETNA Retro koelkast

fashionable design gezocht

Na het succes van de ontwerpwedstrijd afgelopen jaar, schrijft ETNA opnieuw een wedstrijd voor het nieuwe design van een limited edition Retro koelkast. Als onderdeel van de #kiss myretro campagne vraagt zij mensen een fashionable en creatief ontwerp te maken voor de duurzame Retro koelkast. Je kunt vanaf 13 mei een digitale inzending sturen via de #kissmyretro pagina. Iedere drie weken wordt er een winnaar gekozen die de koelkast in zijn/haar ontwerp krijgt. De uitvoering van de overall winnaar wordt in een exclusieve, gelimiteerde, oplage verkocht in heel Nederland!

Het winnende ontwerp van 2018 was van Romy van Delft, die de ‘Urban Jungle’ ontwierp: zij gaf de ETNA Retro koelkast een roomwitte basis met weelderig groene palmbladeren. Voor het Urban Jungle ontwerp liet zij zich inspireren door de interieurtrends maar er zat eigenlijk ook een praktisch idee achter haar inzending. “Ik houd van de industriële look met mooie planten, alleen die houden het bij mij nooit lang vol. Met deze koelkast heb ik altijd groen ik huis!”.

Over de koelkast
De ETNA Retro koelkasten werden vorig jaar geïntroduceerd in twee varianten die inmiddels in alle modekleuren verkrijgbaar zijn. Voor de ontwerpwedstrijd vraagt ETNA mensen een ontwerp te maken voor de 154 cm hoge koelkast met vriesvak. Dit model heeft energielabel A+++, een flexibele indeling en speciale koelgedeeltes waarin fruit, groenten en vlees langer vers en houdbaar blijven. Het ruime vriesgedeelte heeft een LowFrost vak om ijsvorming te voorkomen. Duurzaam, praktisch en gebruiksvriendelijk. Met de nieuwe lijn speelt ETNA in op twee trends: de industriële keuken met warme kleuren en de duurzaamheidstrend.

1,2,3 meedoen!
1. Meedoen kan van 13 mei t/m 2 september 2019
2. Upload je design
3. Hoe? Ga naar https://www.etna.nl/retro/

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist