BORA keukenapparatuur

Professional 3.0

Dankzij de kookveldafzuigsystemen heeft BORA een revolutie teweeggebracht in de keuken. Voor de veeleisende thuiskok heeft BORA de Professional 3.0, waar baanbrekend design hand in hand samengaat met de meest hoogwaardige materialen en technieken. Het designhoogtepunt van BORA Professional 3.0 zijn de bedieningsknoppen van zuiver roestvrijstaal met zwart glazen front en touch-oppervlak, Alle functies worden eenvoudig, makkelijk en intuïtief geactiveerd door aan de knop te draaien of het centrale touch-oppervlak aan te raken.
 

BORA Professional 3.0 is een modulair systeem dat geheel individueel kan worden samengesteld. Er is een uitgebreide keuze aan kookvelden – van inductie tot gas of het Tepan kookveld – die allemaal vrij met het afzuigsysteem kunnen worden gecombineerd. Dankzij zijn unieke en exacte temperatuurregeling biedt het Tepan kookveld daarbij de beste prestaties. De temperatuur kan exact worden ingesteld en in minder dan 5 minuten opwarmen tot 250 °C, dit bespaart tijd en energie. De beschikbare kookvelden en kookzones zijn met 54 cm extra groot, waardoor ze maximaal kunnen worden benut en voor voldoende kookruimte zorgen, zelfs bij grote pannen.

Bij het activeren van de afzuiging gaat de afsluitklep automatisch open en dicht. In uitgeschakelde modus is het systeem volledig gesloten. Het afzuigvermogen wordt onafhankelijk geregeld op basis van het huidige kookproces. De stille motor zorgt ervoor dat de afzuiging ook op hoge vermogensniveaus weinig geluid maakt. Onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen en mogen gewoon in de vaatwasser, zonder dat de kwaliteit eronder te lijden heeft.  Zo wordt professioneel koken thuis voor iedereen toegankelijk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist