De'Longhi broodrooster

pittig ontbijtduo

Een geurige kop koffie en een geroosterde boterham om de dag goed te beginnen? De gloednieuwe broodrooster van De'Longhi vraagt om gezien te worden en verdient zijn plaats in de keuken. Qua kleur kan worden gekozen tussen gewaagd rood of stijlvol aluminium.

De broodrooster vormt samen met het espressotoestel Lattissima, dat De'Longhi vorig jaar introduceerde, een pittig ontbijtduo. De afgeronde vormgeving en de kleuren van beide apparaten zijn volledig op elkaar afgestemd.

De broodrooster van de Italiaanse fabrikant roostert met gemak twee sneden brood tegelijk gelijkmatig goudbruin. De gleuven zijn extra breed en diep en daardoor geschikt voor diverse broodsoorten. Om minisneetjes snel en gemakkelijk uit de broodrooster te halen is er de extra liftfunctie. De bagelfunctie gebruik je om aan 1 zijde te roosteren. De diverse functies - opwarmen, ontdooien, bagel, stop - en het instellen van de roostergraad worden elektronisch bediend.

Broodkruimels vallen onderaan in een uitneembare kruimellade. Een druk op de knop en de kruimellade schuift open. De behuizing van het toestel is vervaardigd van stevig aluminium en antislipvoetjes zorgen ervoor dat de broodrooster stevig staat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist