Rational Tio Keuken

coole Industrial Style

Bij de nieuwe tio-planning staan heldere lijnen centraal – metaal domineert bij de verschillende varianten en oppervlakken. Stalen componenten, diverse houtsoorten, opvallend minimalisme in verbinding met fragmentarische kenmerken als niet gestuukte muren, het zijn allemaal eigenschappen die voor de populaire 'fabriekscharme' zorgen en die iedere ruimte op indrukwekkende wijze bizarre gezelligheid geeft.

Bij de kleurkeuze voor meubels in industriële stijl zijn het hoofdzakelijk ingetogen, aardse tinten die interieurvoorwerpen een echt vintage-karakter geven. De nieuwe rational-fronten in de kleuren 'metallic antraciet' en 'metallic brons' supermat zijn de trendy kleurcomponenten die de look gewoonweg uniek laten lijken.

Elegante metalen rekken ogen niet alleen luchtig, maar zorgen ook voor een onderverdeling van de wand. De compacte vorm van het variabele modulaire systeem biedt verbazingwekkend veel bergruimte, maar zorgt er ook voor dat de ruimte zijn royale uitstraling behoudt. Deze elementen zijn flexibel te plannen in het rational raster en kunnen daardoor in ieder rational programma worden gebruikt.

Met de komst van het populaire 'Industrial Design' ontstaat automatisch een vleugje loft-sfeer, of men nu daadwerkelijk in een loft woont of niet. Natuurlijk ontstaat een bijzonder effect vooral in woningen met hoge plafonds, maar ook in kleine woningen kan men met Industrial-Design-accessoires veel doen zoals hier te zien is, bijvoorbeeld met een opvallende houten tafel met stalen onderstel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist