Culimaat keukens

Unum

Culimaat introduceert een nieuw keukenconcept onder de naam Unum. Ontwerper Davy Swanenberg en interieurarchitect Marco Daverveld zijn verantwoordelijk voor het ontwerp. In deze design keuken koppelen zij eenvoud in vormgeving aan hoogwaardige materialen en ingetogen kleurtoepassing. Het resultaat is een functioneel meubelstuk waarin ruimte is om te werken. De keukenarchitectuur is met zijn strakke en geometrische verhoudingen geïnspireerd op de Bossche School.Het vrijstaande blok is voorzien van een royaal werkblad van gezoet marmer. Hierdoor oogt het marmer heel mat en dit past optisch harmonieus in het geheel. Door de verticale belijning in het werkblad gaan de naden van het royale eiland geheel op in het patroon. De kopse kanten van het blad hebben een zogenaamde ‘wood structure’. Het zijn de details die deze keuken zo bijzonder maken.

Uit de materiaalkeuze blijkt de innovatiekracht van de ontwerpers. Zo is de vierdeurs kast bekleed met mokkakleurig leder en is de achterwand van de vitrinekast voorzien van een koeienhuid welke beschermt wordt door een glasplaat. De geopende kastdeuren kunnen eenvoudig worden ingeschoven voor meer werkruimte. Alle apparatuur is omringd met een RVS omlijsting wat een rustige en robuuste structuur biedt.

Het sobere karakter van deze keuken kenmerkt zich verder door de vele ambachtelijke kwaliteitsdetails in de afwerking. Voor alle keuken en kookbenodigdheden is wel passende opbergruimte beschikbaar in een van de vele lades of kasten. Keukenconcept Unum wordt geheel op maat gemaakt in het Brabantse Berlicum en voor de apparatuur, armaturen, haard, verlichting en vloer werd uitsluitend samenwerkt met hoogwaardige merken.

Kijk voor meer informatie op https://www.culimaat.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist