bulthaup b3 eiland

koken als communicatieve handeling

De gedigitaliseerde wereld biedt veel nieuwe mogelijkheden. Processen worden geautomatiseerd, met een druk op de knop wordt praktisch alles in no time toegankelijk. De tijd die we zo besparen maakt het ons mogelijk om de focus te leggen op de essentie: interactie. Voor de echte dingen, de belangrijke momenten in ons leven. En hier speelt de keuken als centrum van communicatie en onthaasting een essentiële rol. Deze gedachten vormt de basis van de nieuwe interpretatie van het bulthaup b3 eiland, meer dan ooit gericht op communicatie en samenzijn.

 

Functies verplaatst
Functies die voorheen aan de wand achter het werkvlak te vinden waren, zijn nu naar het eiland verplaatst. Het eiland wordt het centrum van samenzijn en maakt het mogelijk samen het voedsel te bereiden zonder dat er van werkplek gewisseld hoeft te worden. Het bulthaup b3 eiland laat zich modulair inplannen en kan dus naadloos aansluiten bij de persoonlijke wensen en behoeften van de gebruiker.

Gereedschap voor het grijpen
In het b3 eiland bevinden zich aan de keukenkant de spoelunit, het bereidingswerkvlak en de kookunit. Direct onder het doorlopende werkvlak ligt in kleine, uittrekbare modules het benodigde gereedschap voor het grijpen. In het uittrekbare functievlak daaronder is plaats voor keukengerei, accessoires en ook keukenkruiden. De andere zijde van het eiland biedt opslagruimte voor dingen die in het aangrenzende eet- en woongedeelte nodig zijn. Als materiaal voor dit eiland werd gekozen voor laminaat, antraciet voor de werkvlakken, flint voor de fronten.


Ergonomisch en toegankelijk
Dankzij een open spoelbak in roestvrij staal en verschuifbare werkelementen is er bij dit eiland een directe en ergonomische toegang vanaf de bovenkant. De gebruiker kan de elementen van beide kanten verplaatsen, en heeft daardoor vrije toegang tot de functievlakken eronder.

De werkelementen kunnen naar behoefte van beide zijden verschoven worden, om toegang te krijgen tot de functies en gereedschappen eronder. Tijdens het werkproces wordt men niet meer gehinderd door geopende laden of uittrekelementen. De gebruiker bepaalt zelf hoe de verdelers, de accessoires en het keukengerei op het raster worden geplaatst.

Over bulthaup
bulthaup werd opgericht in 1949 en is vandaag de dag internationaal toonaangevend in de sector premiumkeukens. Het economisch onafhankelijke familiebedrijf staat onder leiding van CEO Marc O. Eckert, de derde generatie bulthaup. Vanuit een passie voor eerlijk materiaal, duurzaamheid en design, ontwikkelt bulthaup multifunctionele keuken- en leefruimtesystemen die een platform bieden voor menselijke interactie

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist