Dé keukentrends van dit moment

What's cooking?

What’s cooking? Een mix van donker en textuur, een snufje sterrenchefpoeder, geserveerd op een efficiënte indeling. Proef de keukentrends van het moment.

Iedereen sterrenchef
Eén blik op je instagramfeed en je merkt het meteen op: een stroom aan prachtige plaatjes van gerechten, vergezeld van de hashtag #homemade. Iedereen is vandaag sterrenchef in eigen keuken, we koken gastronomisch voor de smaak én om uit te pakken. Chefs zijn de nieuwe goden, rolmodellen die inspireren.

Maar koken als een sterrenchef, vraagt ook het juiste materiaal. We geven graag wat extra geld uit aan semiprofessionele toestellen én aan de aankleding.

Het Italiaanse designmerk Alessi geeft jouw keuken sterallures dankzij ‘La Cintura di Orione’. De tijdloze pannencollectie uit 1986 past in elk type keuken en is een samenwerking van designer Richard Sapper en topchefs uit die tijd.Die mooie pannen of profi messen doe je liever niet in de vaatwasser. Met deze AXOR keukenkraan, voorzien van uittrekbare uitloop, was je ze eenvoudig én in stijl af. Vieze handen tijdens het koken? Door de slim gevormde greep is de kraan tevens te bedienen met de pols. De AXOR Citterio Semi-Pro keukenmengkraan is een verrijking voor iedere thuischef en een lust voor het oog.

Geen hoekje onbenut

Onder invloed van het kleiner wonen, is efficiënt gebruik van ruimte meer dan ooit belangrijk. Kastruimte is er niet in overvloed. Een goede indeling kan al wonderen doen, maar er duiken ook steeds meer oplossingen op om die laatste onbenutte centimeters toch goed te besteden.

Dé oplossing voor die verloren hoek in je keuken? De SPACE CORNER van Blum beperkt het opbergverlies tot het minimum én je krijgt een handig overzicht verdeeld over geordende lades.

De 'leunende’ eettafel ET 22 uit de now! easy-collectie van hülsta verschuift volledig naar jouw wensen: zo kan je de beste plek vinden met de meeste beenruimte en handigste positie. Een multifunctioneel meubel voor hen die maar beperkte ruimte hebben in de keuken.

Een voorliefde voor textuur
De tijd dat we de keuken het liefst zo veel mogelijk uit het zicht wilden houden, is al lang voorbij. Keukens zijn, net als badkamers, leefruimtes geworden waarin we graag vertoeven. Een mooi interieur is daarin cruciaal.

Een algemene interieurtrend is de opmars van textuur, ruwere oppervlaktes en materialen die een natuurlijke uitstraling hebben, samen met donkere tinten. Weg met strakke, witte keukens.

Om van je keuken een echte leefruimte te maken, kan je kiezen voor een accentmuur. Arte zorgt op een speelse en stijlvolle manier voor een stukje tribal in je keuken, met het dessin Arrow. De evenwijdige en puntvormig samenlopende lijnen doen meer dan alleen een reliëfeffect creëren: ze scheppen ook een exotische sfeer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Keukentrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist