BTicino deurcommunicatie

Eenvoudig, compact, intuïtief, handsfree en met kleurenscherm

De Classe 100 is de nieuwe standaard in deurcommunicatie. Hiermee wordt de trend gezet in de markt en nemen we afscheid van zwart/wit beeld en hoorntoestellen.

De nieuwe Classe 100 V12B munt uit in eenvoud. Het frisse minimalistische design is een modern en discreet element in de woning. De ergonomische toetsen met intuïtieve iconen voor visueel gehandicapten bevorderen het gebruiksgemak.Door de afmeting van 14 x 14 cm en een dikte van slechts 27 mm is het een zeer compact toestel met een 3,5” scherm. Het volume, de beltoon, lichtsterkte en de kleuren van het scherm kunnen eenvoudig ingesteld worden.

Er zijn vier standaard functies te bedienen, namelijk:
1 Activeren van de spreek- en luisterverbinding met de voordeur;
2 Openen van de deur;
3 Aanzetten van de buitenverlichting;
4 Activeren van de camera in de binnenpost.

Naast de Classe 100 V12B video binnenpost introduceert Legrand Nederland ook een nieuwe audio binnenpost: de Classe 100 A12B. Deze audio binnenpost heeft dezelfde functionaliteiten als de video binnenpost, maar dan zonder scherm.

Kijk voor meer informatie op https://http://www.bticino.nl/deurcommunicatie/binnenposten .

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bticino?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist