Bosch klusgereedschap

Eén spuitpistool voor alle verftoepassingen

Met de fijnspuitsystemen PFS 3000-2 en PFS 5000 E biedt Bosch doe-het-zelvers vanaf nu de vrije keuze om muurverven, vernis of beits te spuiten. Dankzij de “AllPaint”-technologie kan met hetzelfde spuitpistool verschillende soorten verf worden aangebracht. Dit maakt deze fijnspuitsystemen aanzienlijk beter dan vorige systemen. Ze laten ook toe om gemakkelijker en consistenter de verf aan te brengen, zelfs op gestructureerde oppervlakken zoals metselwerk of tuinomheiningen. Dankzij de eenvoudige reiniging en de geringe verspilling van de verf besparen de fijnspuitsystemen in vergelijking met het gebruik van een verfborstel of –rol zowel tijd als materiaal.Eenvoudige bediening

Of nu waterige houtbeits, vernis met dunne viscositeit of muurverf met dikke viscositeit wordt gebruikt, doe-het-zelvers kunnen dankzij het handige snelstartsysteem met gemakkelijk begrijpbare symbolen in een paar stappen de PFS 3000-2 en PFS 5000 E moeiteloos aanpassen aan de te gebruiken verfsoort. Het juiste spuitmondstuk en de bijhorende spuitcapaciteit zijn eenvoudig te selecteren en in te stellen. Dankzij de krachtige motor hoeven de meeste verfsoorten voor het spuiten niet verdund te worden. Hierdoor worden lange, ingewikkelde voorbereidingen vermeden en de insteltijden aanzienlijk verminderd. De verfcontainer van beide systemen is eveneens ontworpen om snel te kunnen werken. De container heeft een inhoud van 1.000 milliliter en kan dankzij het SDS-systeem snel bijgevuld en gereinigd worden.

De vorm van de container is zo ontworpen om in elke spuitrichting – naar boven of naar de vloer gericht - een constante verfaanvoer naar het spuitpistool te voorzien. Wanneer het ene verfproject is afgehandeld, hoeft het systeem enkel kort gereinigd te worden, het spuitmondstuk veranderd en indien nodig de verfinstelling gewijzigd, en er kan aan de volgende verfklus begonnen worden. De fijne spuitnevel van beide systemen levert een gelijkmatig verfresultaat op, zowel op grote oppervlakken als in kleinere gaatjes en hoeken. Er zijn drie spuitopties: horizontaal, verticaal en potloodstraal.

Veelzijdig en mobiel: het PFS 3000-2 fijnspuitsysteem
De PFS 3000-2 heeft een motor van 650 Watt en biedt een tweevoudige aanpassing voor muur- en houtverven. Typische toepassingen omvatten het spuiten van muren of gestructureerde oppervlakken, zoals metselwerk en het beitsen of vernissen van grotere meubelstukken of tuinomheiningen. De schouderband en de twee meter lange spuitlang zorgen ook voor voldoende bewegingsvrijheid bij het spuiten.

Voor grote projecten: het PFS 5000 E fijspuitsysteem
De PFS 5000 E kan met zijn motor van 1.200 Watt alle verf onverdund spuiten. Dit krachtige toestel kan bijvoorbeeld bij renovatiewerken gebruikt worden of voor het schilderen van een volledig appartement of huis, inclusief de buitenkant. Ook allerlei soorten wanden, houten vloeren of garages bedekt met golfplaten vormen geen probleem. De vier meter lange en robuuste spuitslang en geïntegreerde wielen garanderen een extra grote actieradius. Na gebruik kan de slang eenvoudig rond het toestel worden opgerold. Door de met de voet bedienbare schakelaar is het fijnspuitsysteem ook vlot te bedienen.

De PFS 3000-2 en de PFS 5000 E zijn sinds 1 april 2014 in de bouwmarkt verkrijgbaar aan een adviesprijs van respectievelijk 139,95 euro en 209,95 euro inclusief BTW. De PFS 3000-2 wordt standaard geleverd met verfcontainer, schouderriem, twee spuitmondstukken, een schoonmaakborstel en een verffilter. De PFS 5000 E wordt geleverd met een extra verfcontainer en met drie spuitmondstukken voor verschillende toepassingen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Doe het zelf?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist