Rolf Benz

60-jarig jubileum

60 jaar geleden in 1964 lanceerde Rolf Benz zijn eerste model Addiform. Dit succesvolle icoon is de inspiratie voor dit jubileum model Rolf Benz SINA wat staat voor "de mooie" in het Arabisch. Sina is ontworpen door Beck Design.

Een tijdloos, omsluitend design dat nieuwe vrijheden biedt. Zelfs na zes decennia vormen flexibiliteit, functionaliteit en een moderne helderheid de basis voor de stijlbepalende jubileumbank, die is geïnspireerd op de even toegankelijke als sublieme designklassieker Addiform.

De modulaire bank voor het 60e bedrijfsjubileum, waarbij alle onderdelen autonoom of als combinatie kunnen staan, blijft moeiteloos overeind als een eigentijdse spil van het leven. Rolf Benz SINA stelt zich op als een ingetogen woonlandschap dat dankzij zijn tijdloze design toch een fascinerende uitzondering blijft. De buitengewone elegantie van het ontwerp en het sublieme vakmanschap komen niet in de laatste plaats naar voren door de details van de naden. Een optionele horizontale cacharel plooi langs de rugkussens getuigt ook vakmanschap op het hoogste niveau – een blikvanger die als lust voor het oog is.

De zachte zitkussens rusten op een frame dat is uitgevoerd in het leer of de stof van de gebogen rug- en zijdelen. Er ontstaat een moderne materiaalmix wanneer de bekleding van zitting en rugleuning contrasteren in materiaal en kleur.

Innovatieve bankmodules en de integreerbare salontafel zorgen voor een rustgevende transparantie. Samen met het perfect passende tussenelement ontstaat een geraffineerd samenspel van zit-, lig- en opbergmogelijkheden. Twee verschillende stofferingen en zithoogten bieden nog meer aanpassingsmogelijkheden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist