Montis

Otis

Voor de flexibele bank Otis creëerde Johan van Hengel maximale impact met een minimale ingreep.Voor Bank Otis zocht Johan van Hengel naar een ranke, efficiënte vorm. Hij bedacht een slimme ingreep. De smalle, ‘opgevouwen’ armleuningen garanderen optimaal gebruiksgemak. Een kleine knik in de arm verleent de bank karakter en optimaliseert het comfort dat bij een smal frame vaak ontbreekt. Door te variëren met het aantal zitkussens, de bekleding en het type onderstel, past de bank zich moeiteloos aan de stijl van zijn omgeving aan. 

Mensen maken Montis
​Wij werken met en voor enthousiaste mensen die positief in het leven staan. In Nederland, of ver daarbuiten. Onze meubels zijn wereldwijd in ruim 40 landen te koop. De professionals uit onze vormschuimerij, de plakkerij, de snijafdeling, het naaiatelier en de stoffeerderij spannen zich samen in voor een perfect eindproduct. Hun vakmanschap en verbondenheid met het merk is groot. Niet voor niets vieren veel collega’s hun 25- of 40 jarigjubileum bij Montis. De meeste materialen en onderdelen kopen we in Nederland of zo dicht mogelijk bij huis in. We hebben een scherp oor voor signalen van ons team, onze partners, klanten en voor de vraag in de markt. Want Montis staat midden in het leven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Montis meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist