Leolux

Welcome to you

Het designer furniture merk Leolux lanceert haar nieuwe campagne ‘Welcome to You’. Hierin neemt het merk naar eigen zeggen afstand van de doorgaans eenvormigewereld van designer furniture

Hier wordt geleefd
In de campagne van Leolux wordt deze steriele omgeving tot leven gewekt. Er ligt een half opgegeten sinaasappeltje op tafel, de camera is niet overal op tijd bij, en in de commercial zien we een koppel dansen, ruziën en de liefde bedrijven. In plaats van zo sensueel mogelijk een meubelstuk te verkopen, ploft de hoofdrolspeelster aan het begin van de commercial ongegeneerd op de bank neer.

Welcome to You
“Interieur is bij uitstek een afspiegeling van jezelf”, aldus Hans Filippini, Director Marketing & Sales Operations bij Leolux, “Leolux designs zijn outspoken stukken, waar iemand zichzelf echt mee kan onderscheiden. We maken elk stuk met de hand, en de klant heeft volledige controle over de uitvoering en materiaalkeuze. Om dit gevoel kracht bij te zetten hebben we ‘Four Word Stories’ ontwikkeld. Kleine gedichtjes die een persoonlijke visie koppelen aan het interieur. We willen mensen welkom heten bij zichzelf, omdat je met een Leolux meubel pas echt laat zien wie je bent. Vandaar de regel ‘Welcome to you’.”

Uitgesproken inspiratie
De campagne is de komende tijd te zien op de televisiezender van NPO en RTL, via on demand platformen als Videoland, op Youtube, via ‘digital outdoor’ en de social kanalen van Leolux. Wie nieuwsgierig is naar de hoogstpersoonlijke opties van een Leolux-meubel, kan vanaf 25 oktober terecht in het gloednieuwe Leolux Experience Center, aan de A2 in Breukelen. Daar vind je 3.500 vierkante meter uitgesproken wooninspiratie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist