Jori Rumba

fauteuil

Fauteuil RUMBA
Design: Verhaert New Products & Services

Cosy comfort
Deze eerder kleine, lichte en goed verplaatsbare fauteuil biedt actief comfort en straalt toch cocooning uit. De paradox tussen gewicht en comfort en tussen actief en passief vormt het uitgangspunt van het ontwerp.

 

 

De rug heeft een innovatieve lichte structuur die zich aanpast aan uw persoonlijke fysionomie en zithouding van het moment. Uw rug wordt als het ware volledig omarmd voor een nog comfortabeler gevoel. Door de originele vorm van de achterpoot kan u deze uiterst lichte fauteuil eenvoudig verplaatsen. Gezellig bij het haardvuur of in uw favoriete leeshoekje, u zit altijd waar u maar wilt!

Over JORI
JORI, opgericht in 1968, is een Belgisch bedrijf dat zich specialiseert in kwalitatief hoogstaand en hedendaags lederen zitmeubilair. Het bedrijf laat vooruitstrevende technologie en modern design naadloos in elkaar overvloeien om haar klanten het hoogst mogelijke comfort te garanderen. Bovendien werkt JORI samen met gerenommeerde designers zoals Jean-Pierre Audebert, Christophe Giraud en Koen Verhaert, die staan voor kwalitatief tijdloos design.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist