Deze serie banken brengt een nieuw gevoel van ontspanning in huis. Met een hoge of lage rugleuning, met een schuin of plat zijstuk, voor ongedwongen avonden met vrienden of toch voor een middagdutje – de hülsta sofa hs.420 voldoet met gemak aan alle wensen.

Deze nieuwe aanbouwbank lijkt te zweven op zijn fijne houten frame en het filigraan onderstel. De bank is verfijnd, heerlijk zacht en nonchalant. Helemaal nieuw is bovendien het zelf ontworpen rugleuningconcept.

In de uitgangspositie staat de opvouwbare rugleuning van de hs.420 naar voren geklapt. De kussenachtige uitstraling maakt de bank optisch licht en uitnodigend. Voor een meer ontspannen stand kan de opengevouwen leuning stapsgewijs achteroverhellen. De hellingshoek kan ook als geheel worden versteld. Beter nog: omdat elke zitplek zijn eigen rugkussen heeft, kan iedereen die op de bank zit op zijn eigen manier relaxen.

De tweede functie van hs.420 is iets voor dwarsliggers. In de oorspronkelijke positie rusten de zijstukken elegant op het frame. Als u een dutje wilt doen, wat wilt relaxen of wilt lezen, kunnen ze omhoog worden gezet – en klaar is uw ligbank. hs.420 is leverbaar in twee zithoogtes, drie houtuitvoeringen en acht pootversies. Er zijn meerdere aanbouwopties.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Design meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist