Zo verhuis je je kleding

5 tips

Iedereen verhuist in zijn leven. De ene persoon wat meer dan de ander. Wanneer je gaat verhuizen dien je veel te regelen. Stel dat je over een week gaat verhuizen. Alles is geregeld; de verhuisauto, de verhuislift en je hebt een paar vrienden opgetrommeld om je te helpen. Daarnaast ligt het laminaat er, de meeste meubels staan er en de muren zijn geverfd. Nu heb je een week de tijd om al je spullen in te pakken en daarna is het zover. Je gaat verhuizen! In dit artikel worden er 5 tips geven hoe je het best je kleding kunt inpakken. Benieuwd naar hoe je dit doet? Lees dan snel verder!

Tip 1: je kleding van tevoren sorteren

Je kledingkast is een bewaarplek voor alle soorten kleding. Je hebt twee verschillende soorten kledingkasten, naja eigenlijk personen. De ene persoon heeft een kast waarbij het overhemd aan een kledinghanger hangt, de broeken op de tweede plank liggen, de T-shirts op de derde plank liggen en je hebt een lade voor al het ondergoed. De andere persoon heeft een kast die niet of nauwelijks is geordend. Alle kleding ligt verspreid in de kast. Wanneer je gaat verhuizen is het het perfecte moment om al je kleding weer netjes te sorteren. Leg van tevoren al je kleding bij elkaar, zodat je weet hoeveel je van elk kledingstuk hebt. Gooi of geef daarnaast de kleding weg die je niet of nauwelijks meer aantrekt. Dit scheelt met verhuizen.

Tip 2: was je kleding

Zodra je je kleding netjes hebt gesorteerd, is het tijd om al je kleding te wassen. Een aantal kledingstukken zullen een lange tijd in de kast hebben gelegen, zonder dat je het hebt aangehad. Als je kleding lang in de kast ligt, kan het muf ruiken of stoffig zijn en dit wil je niet meenemen naar je nieuwe huis. Was daarom al je kleding voordat je naar tip 3 gaat.

Tip 3: vouw je kleding netjes op

Je kleding past het makkelijkst in dozen wanner het gevouwen is. Echter, je hebt geen zin om in je nieuwe huis al je kleding te moeten opvouwen. Je hebt het al druk genoeg met het sorteren van al je andere spullen. Besteed daarom tijd aan het vouwen van je kleding voordat je gaat verhuizen. Bovendien kun je je gevouwen kleding het makkelijkst vinden als je naar een specifiek kledingstuk op zoek bent.

Tip 4: pak je kleding netjes in

Zoals er in tip drie wordt aangegeven, is het aan te raden om je kleding netjes in te pakken. Wanneer je je kleding niet netjes in dozen doet, heb je er later spijt van. Werk tevens met stapeltjes. Poloshirts bij elkaar,truien bij elkaar, broeken bij elkaar en het is aan te raden om overhemden niet op te vouwen, maar ze om de hanger te laten en één keer dubbel te vouwen. Vervolgens stop je ze in een verhuisdoos. Zo kun je in je nieuwe huis direct je overhemden pakken en netjes ophangen.

Tip 5: laad je kleding als laatste in de verhuisauto

Zodra alle kleding in dozen zit en eventueel hebt opgeschreven welke kledingstukken er in welke doos zitten, is het tijd om de verhuisauto in te laden. Kleding is van nature licht en niet breekbaar. Je kunt de dozen met kleding het beste als laatste inladen en er eventuele lege plekken mee opvullen. Wanneer de doos met kleding omvalt, is het minder erg, dan als de doos met al het servies omvalt.

Het is dus belangrijk om je kleding van te voren te sorteren, vervolgens te wassen, goed op te vouwen, netjes in te pakken en als laatste in de verhuisauto te laden. Bovenstaande tips zullen je helpen met het verhuizen van kleding. Succes met inpakken! En veel plezier in je nieuwe huis.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist