Duurzame verwarming

met infrarood panelen

De warmtepomp wordt vaak genoemd als de beste opvolger van de cv-ketel. Toch zijn er alternatieven, die minstens zo goed – zo niet beter - zijn.

Infrarood verwarming is namelijk ook zeer energiezuinig en efficiënt. Er bestaat echter nog veel onwetendheid over deze moderne vorm van verwarming.

Traditionele vormen van verwarming, verwarmen de lucht in een ruimte. Infrarood verwarming werkt veel efficiënter. Deze zet elektriciteit om in warmte en richt deze direct op mensen en objecten. Omdat je niet eerst de lucht verwarmt, maar direct de objecten is veel minder vermogen nodig dan bij traditionele vormen van verwarming.

De aanschafkosten van infrarood verwarming zijn lager dan die van bijvoorbeeld een warmtepomp- of cv-systeem. Op het gebied van onderhoudskosten wint de onderhoudsvrije infrarood verwarming het meteen van alle andere verwarming.

U kunt een infraroodverwarming naar eigen inzicht ontwerpen en op een bijzondere of speelse manier verwerken in de ruimte.

De panelen zijn van glas of metaal en kunnen worden voorzien van een foto, of opdruk van bijvoorbeeld een kunstwerk. Ook kan een krijtbord of spiegel als verwarming worden geïnstalleerd. De panelen zijn in verschillende afmetingen en wattages verkrijgbaar en kunnen desgewenst in een systeemplafond worden ingelegd.

Het is mogelijk infrarood verwarming in combinatie met andere verwarmingsinstallaties te gebruiken, ook dat gebeurt al zeer succesvol in diverse projecten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist