Niko schakelmateriaal

Geniet buiten zoals binnen

De avond valt en buiten is het nog zwoel. Waarom zou je in je luie stoel in de woonkamer blijven hangen? Doe buiten de sfeerverlichting aan, zet een muziekje op of kies een leuke serie om op je laptop te bekijken. Vandaag is buiten het nieuwe binnen, je buitenruimte is het verlengstuk van je interieur. Daarom breidt het merk nu zijn Hydro-buitenassortiment uit met enkele nieuwe referenties.

Trend: buiten is het nieuwe binnen
Als er één trend die blijft, dan is het wel dat buiten het nieuwe binnen is. De inrichting van de tuin, het terras of het balkon is vandaag even belangrijk als die van de woonkamer. Zo kiezen we terrasmeubels die even comfortabel en mooi zijn als onze stoel binnen. Ook buiten koken is steeds populairder. We bouwen een heuse buitenkeuken, of houden het bescheiden met een elektrische barbecue waarmee we snel allerlei lekkers kunnen grillen. Sfeerverlichting, een muziekje en zelfs een internetaansluiting buiten maken het buitenplaatje vandaag compleet.

Om van al dat comfort te kunnen genieten geldt hetzelfde adagio als binnen: voorzie voldoende wandcontactdozen, dan heb je minder gedoe met verlengdraden. Je schakelmateriaal buiten moet wel bestand zijn tegen weer en wind. Niko biedt met zijn spuitwaterdichte Hydro een ruime keuze aan schakelmateriaal én functionaliteiten in zwart, wit en grijs, geschikt voor vochtige binnen- en buitenruimtes en de tuin.

Meer stopcontacten sneller geïnstalleerd
Gloednieuw in het Niko Hydro-assortiment zijn een tweevoudig inbouwkader en een drievoudige opbouwdoos. Deze zijn zowel horizontaal als verticaal beschikbaar in grijs, wit en zwart. Steeds vaker hebben we méér dan één stopcontact nodig in de tuin. Op het terras bijvoorbeeld wil je zowel je elektrische barbecue als je sfeerverlichting en radio kunnen aansluiten vlakbij de eettafel. In plaats van drie losse stopcontacten te voorzien, kun je met de nieuwe referenties van Niko Hydro het netjes houden: kies voor een twee- of drievoudig kader, zo bespaar je ook op installatietijd en -kosten.

Poolhouseproef
Naast de gewone wandcontactdozen, kun je het Hydro-materiaal ook gaan combineren met ander specifiek inbouwmateriaal van Niko. Zo kun je ook aansluitingen voorzien voor bijvoorbeeld tv, audio, internet of telefoon! Handig ook in je poolhouse, in de kelder of in het tuinhuis.

Kameleoneffect
Met de kleurkeuze uit zwart, wit en grijs zorg je voor een kameleoneffect op je buitenmuur: laat je schakelaar opgaan in zijn omgeving, of zorg net voor een opvallend accent.Niko Hydro
In grijs, wit of zwart IP55 waterdicht Voor opbouw en inbouw Snel en makkelijk gemonteerd

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist