Een kamer onder handen nemen?

Denk aan behangen!

De laatste jaren lijkt het behangen van de muren wat aan populariteit te verliezen ten opzichte van verven. Dit komt met name doordat je behangen echt even moet oefenen en moet leren. Verven daarentegen kan zo goed als iedereen en dit voelt dan toch vaak als de meest gemakkelijke keuze. Toch is dit eigenlijk hartstikke zonde. Behangen geeft je namelijk veel meer mogelijkheden dan verven. Benieuwd naar wat deze mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder. In deze blog vertellen we je er namelijk meer over!

Vrije keuze in opdruk

Je kunt behang met jouw gewenste print laten bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor fotobehang of dieren behang. Het behang kan volledig naar eigen wens worden bedrukt en hierdoor kun je het volledig personaliseren. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het op behang drukken. Dit is dan ook direct het grootste voordeel van behangen ten opzichte van verven. Met verven kun je namelijk over het algemeen slechts voor één kleur voor de gehele muur kiezen. Nu kun je hier met behang uiteraard ook voor kiezen. Door de muur met één soort behang in één specifieke kleur te behangen bereik je hetzelfde effect als wanneer de muur geverfd wordt.

Structuur van de muren

In het behang kan structuur worden aangebracht, maar kan ook een illusie van structuur worden aangebracht. De illusie van structuur wordt met name gecreëerd door een bepaald materiaal op het behang te bedrukken. Denk hierbij aan een houtlook of betonlook behang. De muur zal er niet écht uit zien alsof deze van hout of beton is, maar de muur zal er wel zo uit zien. Dit geeft een bijzondere en unieke sfeer aan de kamer. Daarnaast is het ook mogelijk om daadwerkelijk structuur in het behang aan te brengen. Denk hierbij aan vormpjes die uitsteken of bijvoorbeeld ribbels in het behang. Deze vormen van structuur in het behang zie je goed zitten en geven de kamer daardoor een soort extra dimensie. Er is extra diepte zichtbaar in de muren en dit heeft een unieke en luxueuze uitstraling.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist