Verrassen met Valentijn

Hartvormige anthuriums

Valentijn een beetje cliché? Welnee! Je kunt je liefde en waardering voor elkaar niet vaak genoeg tonen. Kom dit jaar eens verrassend uit de hoek met… anthuriums. Deze exotische bloemen bestaan uit een kleine kolfje met een opvallend, hartvormig schutblad. Dat varieert van knalrood tot groen en van zachtroze tot dieppaars en van klein tot groot. Voor elk wat wils. Je kunt natuurlijk het hele huis vol zetten met hartvormige anthuriums, maar je kunt het ook klein houden: één enkele anthurium spreekt al boekdelen! Sowieso kun je wekenlang genieten van deze bloem.

Anthuriums hebben niet alleen een verscheidenheid aan kleur, ook het formaat kent grote verschillen. Behalve de bekende soorten met een hart van 5 cm doorsnee, zijn er ook reusachtige varianten van maar liefst 25 cm. Een hartverwarmend cadeau! Anthuriums zijn sterke bloemen waarvan je vaak meer dan drie weken van geniet. Het geheim zit ‘m in de sterke steel zonder blad. Zo blijft het water in de vaas schoon. Je hoeft dus niet of nauwelijks te verversen, maar natuurlijk wel af en toe bijvullen.

Valentijntip
Romantisch dineren? Zet geen hoog boeket op tafel maar liever een aantal kleine vaasjes met kort afgesneden hartvormige anthuriums. Zo kan je elkaar tenminste recht in de ogen kijken!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bloemen en planten?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist