Tivoli draagbare buitenradio

Pal Bag

Zoals u weet, blijft de Tivoli Audio PAL een inspirerend product. Nog maar een paar jaar terug zette de uiterst geslaagde PAL CASE Contest tientallen ontwerpers ertoe aan om een creatieve omhulling voor deze draagbare buitenradio te bedenken, en nu inspireerde de PAL ook tassenmaker Omar Munie.

Willem Schulpen (van design-interieurbouwer Ritmeester uit Alblasserdam), initiator van de PAL CASE Contest, is razend enthousiast over de tas. De PAL BAG is net zo stoer en comfortabel als de PAL zelf, en hij voelt zeker net zo lekker aan! Omar Munie is een snel rijzende ster in de tassenwereld. De jonge designer ontwerpt en maakt al zijn tassen in zijn Haagse atelier, waar hij ook workshops tassenmaken verzorgt. Omdat er van elk ontwerp maar 25 exemplaren vervaardigd worden, bieden zijn producten een even aangename als betaalbare exclusiviteit.

Munie werkt met uiteenlopende fijne leersoorten, die hij graag combineert met opvallende, contrasterende details. Zijn producten zijn onder meer te koop bij Meddens en bij Maison de Bonnetterie in Den Haag en Amsterdam, bij Macy's in New York en in Parijs, Dubai en Lech.

Daarnaast ontwerpt hij ook unieke tassen, zoals de PAL BAG op de foto. Wilt u ook uw PAL op zo'n exclusieve wijze verpakken, dan ontwerpt Munie met plezier uw eigen PAL BAG.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist