Sharp all-in-one hifisysteem

DK-KP85PH

De krachtige digitale versterker van 2 x 25 watt RMS en de slimme Hi-Fi Sound-instellingen met Bass, Treble en XBASS zorgen voor een hoogwaardige geluidsweergave. Het hifisysteem is compatibel met alle versies van de iPad, iPhone en iPod. Daarnaast beschikt het over een Bluetooth-functie voor het draadloos streamen van muziek en een cd -speler (standaard/cdMP3/WMA).
Met de DK-KP85PH kan de gebruiker ook vanaf een USB-stick MP3- en WMAbestanden afspelen. De FM/AM-radio met RDS kan 40 favoriete zenders op slaan. Alex van der Noll, Manager Product Marketing Consumer Electronics bij Sharp Electronics Benelux: “Ons nieuwe all-in-one hifisysteem biedt uitstekende geluidskwaliteit die krachtiger is dan die van andere apparaten op de markt. Het nieuwe design van de DK -KP85PH past perfect in moderne huizen en kantoren.” Dankzij het lichtgewicht, dunne en verticale ont werp van de DK-KP85PH, afgewerkt in zwarte pianolak, kan het systeem zelfstandig worden geplaatst of aan de muur worden bevestigd. Hierdoor past het in elk interieur.

De DK-KP85PK beschikt over een docking station zodat de iPad2 (via de USB-aansluiting), iPhone of iPod tijdens het luisteren opgeladen wordt. De DK-KP85PH verbruikt slechts 0,4 watt en beschikt over ee n automatische uitschakelfunctie. Als het apparaat 15 minuten niet actief is, gaat het vanzelf uit. Hierdoor wordt de ener gie-efficiëntie nog verder verbeterd. Meegeleverde accessoires zijn onder andere een afstandsbediening en een iPad -houder voor het stevig plaatsen van tablets. De DK-KP85PH is ook beschikbaar zonder Bluetooth-functionaliteit als de DK -KP82PH.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist