Villeroy & Boch badkamers

Memento en Squaro

Een nieuwe lente...en een nieuwe look! Het is de tijd van de voorjaarsschoonmaak, frisse kleuren in en rondom uw huis. Vergeet vooral het opfrissen van uw badkamer niet. Want na de winterse warme baden, is er in het voorjaar niets lekkerder dan een ontspannende douche.Voor een heerlijke lentedouche biedt Villeroy & Boch de Squaro Walk-In douchewanden én de Squaro Superflat douchebakken die gelijk met de vloer ingebouwd kunnen worden. De ingebouwde regendouchekop maakt het wellnessgevoel compleet.

Om de metamorfose van uw badkamer compleet te maken, kiest u voor één van de designwastafels uit de Memento-serie. De wasbakken zijn leverbaar in puur wit, trendy zwart of met exclusieve decors. De Memento-serie bevat ook wandclosetten en -bidetten in dezelfde lijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist