Je badkamer modern inrichten

Hoe doe je dat?

Kent je huis een strakke, moderne inrichting? Dan is het mooi als deze lijn doorgetrokken wordt in de badkamer. Door strakke lijnen toe te passen, krijgt je badkamer een mooie, elegante uitstraling.

Een moderne badkamer gaat vaak gepaard met minimalisme: weinig tierelantijntjes en decoraties en een grote functionele ruimte met een strakke, schone uitstraling. In een moderne badkamer zie je vaak een glazen douchewand. Dit maakt de ruimte groter en zorgt voor meer ruimte. Daarnaast geeft het glas het geheel een trendy uitstraling. Juist de hierdoor gecreëerde ruimte en het overzicht zijn kenmerkend van een moderne look. In een moderne badkamer zien we vaak een inloopdouche. De doorlopende vloer van de douche zorgt voor het ruimtelijke effect.

Een ander belangrijk aspect in een moderne badkamer, zijn de meubels die al snel de aandacht voor zich opeisen. Je ziet steeds vaker strakke kasten voorzien van brede, greeploze lades . Hierop worden opbouwkommen geplaatst, voorzien van strekken designkranen. Een andere manier om een moderne look te creëren, is door lange en smalle wandkasten te gebruiken. Door twee dezelfde kasten naast elkaar te hangen, ontstaat er een strak effect. Er zijn verschillende materialen waar je uit kan kiezen: zo kan je voor hout, een matte of juist hoogglans afwerking. Door gebruik te maken van rustige kleuren als wit, grijs, beige of bruin krijgt de badkamer een rustige uitstraling mee. Dit draagt zeker bij aan een strakke, moderne look. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is om een moderne badkamer in te richten? Neem dan een kijkje bij sanitair winkel Megadump Tiel. Hier vind e alles voor je badkamer. Dus niet alleen baden en meubels, maar ook tegels, accessoires kranen en nog veel meer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist