Duravit

D-Neo Boho

Met D-Neo heeft Bertrand Lejoly een badkamerserie gecreëerd voor Duravit die gemaakt is voor elke dag en alle facetten van het gezinsleven. Met zijn eerste badkamerserie, bewijst deze Belgische ontwerper zijn buitengewone flair voor interieurdesign. D-Neo Boho staat synoniem voor een jonge, stijlvolle wereld. D-Neo creëert een moderne feel-good sfeer in een levende woning. In de Boho stijlwereld wordt Scandinavisch purisme gecombineerd met emotionele elegantie en compromisloze functionaliteit - zoals opbergruimte, open planken en opbergruimtes.

Een wonder in opbergruimte: het aan de wand gemonteerde meubel met twee laden, bijpassende lade indeling en twee open vakken voor praktische opbergruimte - perfect voor de familiebadkamer. De D-Neo meubels in een natuurlijke eikenlook nodigen uit tot combineren met accessoires gemaakt van natuurlijke materialen zoals raffia, hout en groene planten.

Voor een harmonieus leven in de badkamer kunnen de ronde opzetkommen (Ø 400 mm) naast elkaar of afzonderlijk worden geplaatst. De diamantzwarte greep neemt de rondingen van de wastafels over en zorgt voor een samenhangend totaalbeeld. Voor hygiëne zonder compromissen zijn alle D-Neo-toiletten uitgerust met Duravit Rimless®-technologie en optioneel verkrijgbaar met de antibacteriële HygieneGlaze-keramiekglazuur.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist