Royale ruimten als de sleutel voor onbeperkte mogelijkheden, voor de realisatie van een droombadkamer.

Ruimtelijkheid in de badkamer opent vele architecturale oplossingen. Inrichtingsobjecten hoeven niet persé aan de muur worden bevestigd, maar kunnen ook vrij in de badkamer worden geplaatst. Zonder elkaar in de weg te lopen, kunnen wastafel, douche en bad tegelijk worden gebruikt. Als het toilet ruimtelijk gescheiden is in de badkamer, zijn privacy en intimiteit optimaal gewaarborgd.

Door het samenspel van licht, kleuren, materialen en textiel worden individuele zones anders geïnterpreteerd. Lichteffecten zorgen voor sfeer en accenten, terwijl de basisverlichting wordt gebruikt voor oriëntatie in de badkamer.

Het vrijstaande ligbad is een echte blikvanger. Bij XViu omringd een metalen frame in champagne mat of black mat het vrijstaande ligbad in hoogglans wit acryl. Of het nu voor het raam, voor de muur of in het midden van de badkamer staat: er zijn verschillende mogelijkheden. De Tempano-douche op vloerhoogte in XXL-afmetingen opent het algemene beeld en biedt ruimte.

Bij de wastafel is opbergruimte nodig: Happy D2 Plus combineert solitaire consoles en opzetwasbakken met een smalle, karakteristiek afgeplatte rand. Opvallende originaliteit wordt geleverd door nieuwe kleurvarianten in antraciet mat of tweekleurig contrasterend, wit glanzend van binnen en van buiten antraciet mat.

In een grote badkamer is zelfs de luxe van twee wasbakken mogelijk. De ideale oplossing is de nieuwe DuraSquare dubbele wastafel in een puristisch design. In combinatie met de meubels van de XSquare-serie in 28 verschillende oppervlakken, van hout tot verf, creëert men extra opbergruimte.

De creatieve kwaliteit ligt in het in interactie brengen van de verschillende ruimtelijke zones. Om dit te bereiken, moeten de gebruikte producten goed met elkaar harmoniseren. Ze zijn de rode draad in een perfect afgestemd interieurontwerp.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist