Duravit Happy D.2 Plus serie

Badkamermeubel met een zitelement

Omdat we steeds meer tijd in de badkamer doorbrengen en de badkamers anno 2021 een echte relaxkamer is geworden, is het niet gek dat we soms krukjes of zelfs een fauteuil plaatsen. Duravit integreerde een gemakkelijk zitje in haar badkamermeubel uit de Happy D.2 Plus serie. De metalen console met geïntegreerde handdoekhouder wordt optioneel met afdekplaat of lade geleverd waardoor een handig zitelelement ontstaat. De stof van het zitkussen is geschikt voor vochtige ruimtes. Ideaal om even op te zitten wanneer je bijvoorbeeld je schoenen aantrekt, je nagels lakt of gewoon even wegdroomt.

Over Duravit
Duravit AG werd in 1817 opgericht in Hornberg, midden in het Zwarte Woud, en is vandaag de dag een internationaal toonaangevende producent van designbadkamers. De onderneming is wereldwijd in meer dan 130 landen aanwezig en staat voor innovaties op het gebied van origineel design, comfortverhogende techniek en de hoogste kwaliteit. In samenwerking met internationaal gerenommeerde designers als Philippe Starck, EOOS, Phoenix Design, sieger design, Kurt Merki jr., Christian Werner, Matteo Thun of Cecilie Manz ontstaan unieke badkamers, die de levenskwaliteit van de gebruiker voor lange tijd verhogen. De productportfolio van Duravit omvat sanitairkeramiek, badmeubels, douchebakken en ligbaden, wellness-systemen, douchetoiletten, armaturen en accessoires en installatiesystemen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist