Detremmerie

Solid wastafel in kleur

Wenst u een dikke of een dunne wastafel op uw meubel? Detremmerie biedt hier nu ook een oplossing voor . De nieuwe robuuste wastafel is 51 cm diep en steeds leverbaar met een asymmetrische enkele strakke waskom.
 

De functie van de wastafel is door de jaren heen veranderd en hierdoor wordt meer en meer alleen een enkele wastafel gebruikt . Zonde om een tweede waskom en kraan te installeren. Zo hebben onze ontwerpers een handige aflegruimte voorzien voor allerhande spullen.

De afvoer is mooi verstopt onder een afdekkapje wat is afgewerkt in dezelfde kleur.

Wenst u meer kleur in uw badkamer?

De nieuwe wastafel is naast mat wit ook leverbaar in het mat zwart, cement en Vison. Dit vormt één geheel met de mat gelakt kasten uit de No Limit Deluxe collectie. Deze No Limit Deluxe kasten zijn steeds in zijdelings verstek afgewerkt en sluiten feilloos aan met de wastafel.

Deze matte wastafel kan zwevend gemonteerd worden en kan tevens op het meubel worden geplaatst. Aan u de keuze of u liever een trendy zwevende onderkast met zwevend wastafelblad ziet of liever een traditionele opstelling

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist