De populaire doucheset kleuren

van 2020

Dit jaar zien we een explosie van kleuren in de badkamer, vooral op het gebied van douchesets. Koper, goud, zwart en zelfs wit behoren tegenwoordig tot de mogelijkheden! En dat is ontzettend leuk, want door te spelen met de kleur van je doucheset kun je oneindig veel verschillende uitstralingen realiseren.

De populairste kleuren zijn op dit moment toch wel koper (ook wel roségoud), zwart en messing (goud). Deze drie kleuren hebben elk een hele andere invloed op de look van je badkamer. Het mooiste is wel om zowel de wastafelkraan, de doucheset én de badkraan in dezelfde kleur te kiezen.

Zwarte douchesets
Met een zwarte doucheset creëer je in een handomdraai een stoere, industriële sfeer voor je doucheruimte. Je kunt ze op een donkere ondergrond plaatsen, maar het effect is het mooist als je een lichte ondergrond gebruikt zodat ze er echt uitspringen. Zwarte douchesets laten zich prachtig combineren met bijpassende zwarte elementen zoals een douchecabine met een zwart profiel of een grote badkamerspiegel met een zwarte lijst. Zwarte douchesets worden gemaakt door een zwarte coating aan te brengen op een kernmetaal, meestal messing. Die coating kan natuurlijk beschadigen, dus kies je voor een zwarte douche, pas dan op met schuursponsjes en bijtende schoonmaakmiddelen.

Koperen douchesets
Koperen douchesets staan mooi bij grijze materialen zoals beton en natuursteen. Ook pastelkleuren zoals mintgroen, licht roze of babyblauw passen prachtig bij koper. Verder zien we koper vaak in combinatie met marmer en veel wit. Koper wordt over het algemeen gerealiseerd door een koperkleurige coating aan te brengen op een messing kern. Net als zwarte douchesets zijn koperen douchesets daardoor wat krasgevoelig.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist