Abrisud overkappingen van hout

Esthetisch, duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Serres en overkappingen zijn er in soorten en maten. Abrisud is van origine specialist in het overdekken van zwembaden. Overkappingen maken een zwembad het gehele jaar door bruikbaar en maken het mogelijk binnenruimtes te creëren met een buitengevoel. De keuze van materiaal zal onder andere bepaald worden door de weersinvloeden waartegen het materiaal bestand moet zijn. Daarnaast zal de overkapping aan moeten aansluiten bij de look en feel van de woonomgeving en de bestaande bouwstijl. Wordt het strak en industrieel of juist warm en natuurlijk. Abrisud brengt een mooie serie overkappingen van hout, die volledig naar wens en op maat gemaakt worden. Voor kleine en grote projecten.

Met het oog op een leefbare toekomst, is Abrisud zeer zorgvuldig bij de selectie van haar houtleveranciers. Het hout dat gebruikt wordt komt uitsluitend van duurzame bosbouwprojecten, waar herbeplanting en respect voor de biologische diversiteit gewaarborgd worden, oftewel een PEFC gecertificeerd bos.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zwembaden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist