Praxis Woningtextiel

Stijlvolle collectie voor elk interieur

Wie de woning extra sfeer wil geven of het interieur een verfrissende metamorfose wil laten ondergaan, kan bij Praxis zijn hart ophalen met een volledig vernieuwde collectie woningtextiel. Een stijlvolle collectie met actuele dessins en kleurstellingen, die bovendien onderling prachtig te combineren zijn. Het gevarieerde assortiment - dat bestaat uit sfeervolle gordijnen, fraai gedecoreerde kussens, kussenhoezen en kleurrijke plaids - biedt voor elke stijl iets wils en is geschikt voor elk budget.

Met de nieuwe collectie woontextiel van Praxis kunnen klanten hun interieur volledig naar eigen stijl en persoonlijkheid inrichten. Zij hebben volop keuze uit kleuren, stijlen en materialen. Praxis maakt de keuze zo gemakkelijk mogelijk door het veelzijdige aanbod overzichtelijk te groeperen op stijl en kleur. Zodat klanten in één oogopslag zien waarnaar hun voorkeur uitgaat.

"De nieuwe collectie woontextiel is een weerspiegeling van de tijdgeest. Een tijd waarin mensen zoeken naar een nieuwe balans. Dat komt tot uitdrukking in de manier waarop we ons interieur vormgeven. We zien enerzijds dat de natuur een belangrijke inspiratiebron is en er veel animo is voor authentieke en oorspronkelijke producten. Anderzijds laten we onze creativiteit de vrije loop en staan we meer dan ooit open voor innovatieve ideeën", vertelt Saskia Limburg, inkoper van Praxis. "Allemaal elementen die in de nieuwe collectie gordijnen, kussens, kussenhoezen en plaids goed tot hun recht komen. Klanten kunnen volop experimenteren en kiezen voor de combinatie die het beste bij hen past."

Van Nieuw Klassiek tot Sfeervol Modern
Praxis introduceert een aantal nieuwe stijlgroepen. Zoals Nieuw Klassiek, die wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijke, eerlijke materialen - zoals katoen, linnen en jutte - met een authentieke en nostalgische uitstraling. Nostalgische en folkloristische details zorgen voor een klassieke en landelijke sfeer. De kleuren zijn ingetogen en natuurlijk: van wit en ecru tot grijsgroen en diep donkerblauw. Als subtiel folkloreaccent wordt rood gebruikt. De dessins zijn eenvoudig en ingetogen en bestaan uit strepen, ruiten en kleine weefstructuren.

De stijlgroep Sfeervol Modern heeft een natuurlijke, maar ook robuuste uitstraling. De kleurstelling wordt gedomineerd door twee stoere neutralen: grijs en groen in combinatie met twee fraaie kleuraccenten - donker fuchsia en licht warmgeel - als finishing touch. De materialen vallen op door hun verweerde uiterlijk en hun opvallende structuur en zijn verfraaid met eenvoudige motieven - strepen, ruiten en abstracte bloem- of bladmotieven - maar óok met fraaie structuren, zoals brei-, haak- en weefstructuren.

Kleurrijk en vrolijk
Vrolijk, helder en kleurrijk, met subtiele retro-invloeden geïnspireerd op de jaren '60, '70 en '80. Zo kan de stijl Colourful Atelier het beste worden omschreven. Een stijl die wordt gekenmerkt door een breed kleurenpalet: van vrolijke, felle kleuren tot vergrijsde pastellen en neutralen. De materialen en vormen vallen op door hun eenvoud, zonder overbodige decoratieve details. De dessins zijn vrolijk en variëren van multicolour stippen en strepen tot bloem- en bladmotieven. Alles met een vrolijke en nonchalante uitstraling, vaak met een knipoog naar de zestiger, zeventiger of tachtiger jaren.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist