Een foto op steigerhout

een stoere en authentieke uitstraling

Wanneer je op zoek bent naar een wanddecoratie met een stoere en authentieke uitstraling, is een foto op steigerhout een perfecte optie! Een foto op hout is een van de meest populaire wanddecoraties van dit moment. Door je meest dierbare foto op steigerhout af te laten drukken, creëer je een unieke, persoonlijke wanddecoratie voor in huis die de sfeer en gezelligheid in het huis zal brengen.

Wat is een foto op steigerhout?

Steigerhout is een van de meest stoere houtsoorten die er te vinden zijn. Een foto op steigerhout is daarom erg geschikt voor mensen met een eigentijds, industrieel of landelijk interieur en voor degenen die opzoek zijn naar een stoere en authentieke uitstraling.

Wat zijn de eigenschappen van een foto op steigerhout?

Steigerhout heeft een aantal unieke eigenschappen, namelijk:

* Steigerhout heeft een grove structuur
* De foto zal een authentieke uitstraling krijgen
* Het hout is redelijk zwaar. Dit komt door de dikke steigerplanken
* Het hout is splintervrij
* De kleuren worden iets donkerder afgedrukt dan de originele foto

Wanneer je een foto op steigerhout afdrukt, krijgt de foto een authentieke uitstraling. Dit komt doordat de kleuren donkerder worden en de inkt dieper in het hout trekt. De structuur van het hout is ook veel beter zichtbaar dan bij andere houtsoorten. Door deze authentieke uitstraling past deze wanddecoratie volledig bij de stijltrends voor dit najaar.

Foto op steigerhout met whitewash behandeling

Spreekt de grove uitstraling van het steigerhout je niet zo aan? Kies dan voor de whitewash behandeling! Wanneer je een foto met een whitewash behandeling neemt, wordt er voordat de foto op steigerhout wordt geprint, een laagje witte verf onder de foto aangebracht. Wil je hier meer van zien? Bekijk dan eens de video’s op Vergelijk Canvas. Wanneer je een foto met een gezicht wilt afdrukken, raden wij het zeker aan om de whitewash behandeling te nemen. Op deze manier komen de gezichten veel mooier uit. De voordelen van een whitewash behandeling:

* De zichtbaarheid van de houtkorrels wordt verminderd
* De kleuren worden feller
* De foto is niet meer vergrijsd, maar de houtstructuur is nog steeds goed zichtbaar – inclusief noesten.

Ben jij er al klaar voor om je interieur een stoere en authentieke uitstraling te geven mét een persoonlijk tintje? Laat nu je meest dierbare foto afdrukken en maak er een herinnering van waar je dagelijks naar terug kunt kijken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Woninginrichting?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist